עבור לתוכן

כונן לא נפתח ובעייה עם הצורב

Featured Replies

פורסם

1.יש לי dvd-rom של LG, שאני מנסה לפתוח אותו אז נורה דולקת וזה עושה רעשים כאילו זה רוצה להפתח, אבל זה לא נפתח.

אם אני מנסה לפתוח אותו ואז מיד כזה מרים את המחשב טיפה ועוזב אז הוא נפתח וגם אז לא תמיד

2.הצורב גם של LG 16x10x40x, שאני צורב משהו זה צוב מקסימום בסביבות ה10x, ולפעמים זה צורב נורמלי לכמה זמן ואז עוד פעם מתחיל לעשות ביות

המחשב זה

p3 933mhz@1050mhz

לוח אם asus tuv-4x אני חושב

256 sd-ram

כונן אחד של 20 ג'יגה,ואחד של 80 ג'יגה, של wd

הספק 400w אני חושב, החלפתי אותו לא מזמן אבל העייה הייתה גם לפני זה

פורסם

לגבי ה DVD-ROM,הייתי קונה זר פרחים ומכין את הקבר...עבר זמנו,אלא אם אתה יכול להביא אותו למישהו שיתקן את מנגנון הפתיחה שלו.

לגבי הצורב הרגיל,איזה מדיות אתה משתמש? ניסית מדיות אחרות? האם הוא צורב על כמה סוגי מדיות במקסימום של מהירות 10X? איך הוא מחובר (מאסטר\סלייב)? תן קצת יותר אינפורמציה.

פורסם

תבדוק אם הדיסק עובר בתור ULTRA DMA או PIO במאפייני הבקר דיסקים ב SYSTEM ב CONTROL PANEL

פורסם

לתקן את מנגנון הפתיחה זה ממש לא בעייה. פשוט זה שולל כל אחריות על הכונן, אבל למי שיש אז לא צריך לעשות את זה לבד, ולמי שאין, אז אין מה להפסיד :P

פותחים את הכונן לגמרי עד שאתה רואה את גלגלי השיניים של המנגנון, ואת המגירה הקטנה שלוחצת על הכפתור שפותח וסוגר את הכונן (קצת קשה להסביר את זה בלי תמונות, אבל אני אנסה).

בכל נקודת חיכוך שכזו שאתה רואה, תן כמה טיפות WD40 עדינות, תשחק קצת עם המגירה (קדימה ואחורה), תנגב את השאריות של הWD40 וזהו.

מה גם שאתה יכול לפתוח את הכונן תמיד אם תתקע אטב נייר בחור הקטן שיש מתחת למגירה. זה גורם לפתיחה פיזית של הכונן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים