עבור לתוכן

זכרונות של הייניקס מזוהים כיצרן אחר..

Featured Replies

פורסם

היה לי אותו סיפור עם הSamsung הראשונים שלי שגם עליהם היה רשום שהם Samsung (על הצ'יפים), והתוכנות היו מזהים לי אותם כZEROX.

לדעתי זו מעין "הטעיה" של אותם חברות שמשתמשות בצ'יפים של החברות המובילות.

במקום לרשום שהם זכרונות של חברה X שיש בהם צ'יפים של חברה Y הם "מעלימים" את העובדה שהם חברה X ומשיארים רק את הכיתובית של היצרן הידוע של הצ'יפים.

להיפך: התוכנה אומרת לך מי יצרן הזיכרון עצמו (כפי ש"מדווח" מה-PCB), בלי התייחסות לצ'יפים עצמם. אם היה לך 'Samsung 'Original - כלומר כזה שיוצר ע"י סמסונג ומשתמש (מן הסתם) בצ'יפים שלהם - אז היית רואה בתוכנה דיווח על Samsung.

פורסם

אז אתה רוצה לומר לי, שמכיון שהתוכנה הראתה לי ZEROX אז זה שרשום על הצ'יפים Samsung (לא איזה מדבקה!) וזה שלמיר הביאו לי בזמנו קבלה על זכרונות Samsung זו הונאה אחת גדולה?

האמת - לא נראה לי.

פורסם

הבנת הנקרא זה לא הצד החזק שלך אה?

אין וויכוח בכלל על זה שהצ'יפים הם של סמסונג.

אבל ה PCB הוא של ZEROX ולכן מדווח לך בתוכנה על ZEROX.

ומאוד יכול להיות ש ZEROX מייצרת PCBים עבור סמסונג ומטעם סמסונג ולכן הזכרונות נמכרים תחת השם סמסונג, למרות שה PCB לא של סמסונג...

פורסם

OK, אז איך אני יכול לדעת שZEROX אכן מייצרים בשביל Samsung וזה לא איזה קומבינה של מישהו?

כלומר, איך אני באמת יכול לדעת מה קניתי :screwy: ?

את Zerox אני לא מכיר, את Samsung כן ...

גיליתי את זה רק כשרציתי למכור אותם למישהו, ואז אני פותח את ה Eversoft ורואה שכתוב Zerox.

לך תשכנע מישהו לקנות אותם עכשיו. רק שלא יחשבו שאני זה שמנסה לספר להם סיפורים...

בכל אופן קצת נוסטלגיה, אלה הזכרונות DDR 400 בין הראשונים שנחתו בארץ, ולמיר היה היחידי שהצליח לספק לי אותם ולא רק לומר לי שהוא יכול להביא לי כמו שאר החנויות.

*** עריכה ***

עכשיו אני בכלל שם לב שזה Xerox :s05: ...

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אפשר לינק לתוכנה NTUNE ?

פורסם
  • מחבר

להיפך: התוכנה אומרת לך מי יצרן הזיכרון עצמו (כפי ש"מדווח" מה-PCB), בלי התייחסות לצ'יפים עצמם. אם היה לך 'Samsung 'Original - כלומר כזה שיוצר ע"י סמסונג ומשתמש (מן הסתם) בצ'יפים שלהם - אז היית רואה בתוכנה דיווח על Samsung.

אתה כניראה ממש לא יודע הבנת הנקרא כתבתי אלפי פעמים שהיצרן של ה PCB עצמו גם הייניקס..

פורסם
  • מחבר

אפשר לינק לתוכנה  NTUNE ?

כנס לאתר של Nvidia יעצלן

פורסם

אתה כניראה ממש לא יודע הבנת הנקרא כתבתי אלפי פעמים שהיצרן של ה PCB עצמו גם הייניקס..

hahaha מי דיבר אליך בכלל?

עכשיו תגיד לי מי מביננו לא יודע הבנת הנקרא...

פורסם

שניכם יכולים לדבר יותר יפה ולא צריכים לעקוץ מישהו שפיספס איזה מילה או שתיים, במיוחד ששניכם ותיקים בפורום הזה.

פורסם

שניכם יכולים לדבר יותר יפה ולא צריכים לעקוץ מישהו שפיספס איזה מילה או שתיים, במיוחד ששניכם ותיקים בפורום הזה.

הוא התחיל. :P;)

פורסם

פעם אחת ולתמיד - Hynix זה Hyudai.

תאכלס, כל עוד הזכרונות לא מיועדים לאוברקלוקינג, מה זה לעזאזל משנה, Samsung, Hyundai או Xerox כל עוד הזכרון תקין?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים