פורסם 2002 ביולי 123 שנים המחשב שלי בדר"כ עלה עם 7 פסים+ התקנתי את הBoot speed up של מייקרוסופט והפלא ופלא זה הוריד את זמן העלאה לפס וחציוהמחשב שלי מלא תוכנות לא ריק! האם זה ישאר ככה?
פורסם 2002 ביולי 223 שנים רק העתיד יוכל לדעת :evillaugh: אחרי הכל אני לא מאמין שיש פה מגלי עתידות, ובמחשבים הכל יכול להיות.. רק נישמח אם תספר לנו מאיפה הורדת? והאם זה עזר באמת
פורסם 2002 ביולי 223 שנים מחבר באמת זה עזר זה יה איזה 6 פסים...מפה אתה יכול להוריד אותו http://download.microsoft.com/download/whistler/BTV/1.0/WXP/EN-US/BootVis-Tool.exeוזה באמת יעזור לך עם לוקח ממש הרבה זמן לעלות!
פורסם 2002 ביולי 223 שנים אני בינתיים הורדתי את INTEL APPLICATION ACCELARATOR שגם ממהירה את מהירות עליית הווינדוס השאלה היא אם לא תהיה התנגשות בין התוכנה הזאת לבין התוכנה של מיקרוסופט, אם לא והיא באמת טובה אז סבבה
פורסם 2002 ביולי 223 שנים מחבר גם לי יש את התוכנה של אינטל הזאת.........אין שום קשר ין התוכנה של מייקרוספוט לתוכנה של אינטל זאתי של אינטל מתיימרת להמהיר את הדיסק הקשיח ...
פורסם 2002 ביולי 223 שנים מחבר כן אבל היא אך ורק מיועדת ללוחות אם שהם מבוססים על ערכת השבים של אינטל!!!!!!!!!!~~~~~ :hi: :hi: כגון I850, I815 ועוד כמה!
פורסם 2002 ביולי 223 שנים מחבר אתם יכולים לשים את הלינק להורדה של לוח האם של אינטל?מה אתנ עושה צחוק יש פה אפשרות להוריד את זה באתר פה!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.