פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים יאללה לעבוד לצלם ועם אפשר תשלח לי מה שהוא לכתובת הבייתית שלי איזה מאורר עם לדים
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים מחבר מצטער שלקח לי כל כך הרבה זמן הסליבינג לקח לי הרבה זמן, והיום כשהרכבתי אותו היו לו פוללל בעיות בגלל טעויות מפגרות שעשיתי עדיין לא סיימתי כמובן, אבל אני מתקרב. היו לי בעיות מוזרות לאללה! המחשב לא נדלק בהתחלה אחר כך היו מאווררים שפעלו ממש חלש או שרק הלדים שלהם עבדו כמובן שאלה נגרמו מחיבור חוטים בצורה לא נכונה בקיצור, נתחיל עם התמונות. בהתחלה פירקתי את המחשב אני שונא לעשות את זה, אבל חייבים אחר כך פירקתי את הסינק של המעבד ואת הקירור של הצ'יפסט כדי למרוח מחדש משחה טרמית ולהחליף את הקירור התקנתי את שני הסינקים. כנראה שזלמן שמעו את תפילותי ועשו סינק קטן מספיק. אבל זה היה קרוב הוא אולי לא יפה, אבל הוא מקרר אחלה וגם ככה לא רואים אותו התחלתי להסליב עם הסינק של המעבד: לוח האם הגמור: אחר כך התחלתי עם המאווררים והספק.. הנה מאוורר לדוגמא: הייתה לי בעיה עם הסליבים - הבידוד המתכווץ לא התכווץ מספיק כדי להחזיק את החוטים... אז מצאתי פתרון נחמד. לקחתי דבק דו צדדי: ליפפתי סביב הקצה של הסליב: ואז החלקתי על הדבק את הבידוד. החזיק יופי ככה המשכתי שעות ארוכות (מאוד ארוכות.) עד שהגעתי לכבל הATX שלא הצלחתי להוריד את החיבור שלו! אני אברר איך ואז אני אסיים את הסליבינג אחת ולתמיד. ככה הספק נראה בינתיים: עוד משהו שרציתי לעשות כל עוד המחשב מפורק: לקדוח את הגריל של מאוורר ה120 מ"מ. זו הייתה בעיה רצינית כי הפח מאד עבה ואין לי מקדח כוס בגודל הזה. בסוף אני ואבא שלי החלטנו לעשות עם דיסק ויצא דווקא ממש טוב ועגול: הנה החור עם המאוורר: הנה המחשב הגמור (בינתיים לפחות) המטרה שלי הייתה לא להשאיר בכלל חוטים בלי סליבים את כבל הATX לא הצלחתי להסליב, ואת הכבל של הUSB שכחתי, אבל אני אעשה בקרוב הנה המחשב הגמור דולק הנה הקירור לכרטיס המסך עם המאוורר החדש (לא הספקתי עדיין להוריד לו את הקצוות) זהו לעכשיו אני הולך לברר איך מפרקים כבל ATX יש לי עוד כמה תכניות אה ד"א המאוורר העליון לא נמצא שם כי תלשתי בטעות משהו משם ואני צריך עזרה מאחי כדי לחבר אותו בחזרה
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים פשששששששששששש אחלה עבודה!! קבל ח"ח!!! ממש יפה הכל.. ואחלה צלם [tt]מחכים לעידכונים נוספים![/tt]
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים עבודה מעולה,פשוט אין מילים! אה ד"א המאוורר העליון לא נמצא שם כי תלשתי בטעות משהו משם ואני צריך עזרה מאחי כדי לחבר אותו בחזרה על איזה מאוורר עליון מדובר?
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים מחבר אם תסתכל בעמ' הראשון תראה שיש מאוורר ארובה SF2 שכחתי שזה לא משנה איך אני מחבר פוטנציומטר קיצר אני אתקן אותו איזה יום. תודה על המחמאות
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים מחבר ממממ ממש מוזר לי משהו במדריך הזה: http://www.pctip.co.il/articles/vntcCSK4.php הבידוד המתכווץ התכווץ מצוין! לי הוא בכלל לא מחזיק הבידוד הכי קטן מחזיק כמו שצריך רק על הגודל לפני הכי גדול כמו שצריך
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים מחבר תנסה לחמם אותו עם פן חזק (את הבידוד)ניסיתי..ניסיתי גם מצית אחר כךזה לא מתכווץ יותר
פורסם 2005 במרץ 120 שנים מחבר יפה מאוד אהבתי ממש את הסטנד למאורר אתה עשיתה? אממ כן תסתכל בעמוד הראשון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.