פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים יש לי מן איטיות מוזרה כשאני מתחבר לאינטרנט והכל בכלל איטי זה מוריד לי על 40 ויש לי מגה וחצי ורק היום בבוקר זה הוריד לי על 190 מישהו עוד חווה את הדבר את הבעיה הזו?התקשרתי אליהם והם אמרו שזו בעיה בתשתית באשדוד ואשקלון ומטפלים בזה ...אני לא שם לב לשיפור :s05: מישהו עוד מרגיש את זה?
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים מחבר כן זה התחיל בערך לפני יומים! וכנראה שגם לך תיהיה הבעיה מכיוון שהכבלים עוברים דרכנו קודם או שלא?בכל מקרה תבדוק את מהירות ההורדה שלך או יותר טובתכנס להתחל-->הפעל-->cmd--> ping to www.hwzone.co.ilתגיד לי מה הממוצע שלך אצלי זה בכלל אומר שהוא לא יכל למצוא מארח...כנראה משהו נדפק חזק חח מהירות ההורדה שלי בקושי מגרדת 40 וזה מתחיל מ-120 שזה גם עלוב למגה וחצי
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים מחבר ישששש בזמן שדיברנו הם תיקנו את הבעיה וחזרתי להוריד על 190 תבדוק אצלך אם יש שיפור,חח ובקשר לפקודה חח איזה טיפשתיקון:זה חזר להיות חרא כנראה זה היה חד פעמי חח תיקנו לחצי שניה בעע והפינגים שלי גרועים 250 ל-hwzone...טוב זה רק מחזק את הטענה
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים גם לי היה את הסרט הזה איתםאצלי זה היה עוד מגיע לפעמים למצבים של איבוד סינכרוןבסופו של דבר לא הייתה להם ברירה אלא להחליף lex אחד אצלי בשכונהוהבעיה נפתרה..אבל עקרונית הכל עניין של תשתית אם תשתית הכבלים שלך חדשה וטובהלא אמורה להיות לך שום בעיהאם התשתית שלך ישנה תשמע welcomeלסדרת הבעיות האגדית של האינטרנט בכבלים..אפילו התכנאים שלהם הודו בזה שהם פשוט חובבנים ומעפנים!
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים יש לי דרך כבלים אבל לא הוט אלא 012 בדקתי עכשיו את הפינג הממוצע הוא 9מילישניותזה טוב?
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים גם לי יש את הבעיה הזאת, אתמול בערך ב4 התחילה לי הבעיה אני גר בירושלים התקשרתי אליהם והם אמרו לי שזה בעית תשתית ושהם עובדים על זה מאתמול ב4 הבוקר האינטרנט פשוט עבד מאוד מאוד מאוד לאט למשך שעתיים הוא חזר לעצמו ועכשיו שוב הוא לאט @$@ אני מתחרפן זה כאילו אין לי מחשב :\ יש לי פינגים 200-300 אני רוצה CS
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים מחבר טוב הבעיה עברה שוב פעם אני מקווה שהפעם זה ישארעריכה:טוב היא שוב חזרה אבל הפעם יותר במובן של הפינגים אני מניח שהם מטפלים בזה עכשיו והם כבר מתקרבים מכיוון שזה משתפר
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים מחבר נראה בכאילו הבעיה נפתרה והפעם זה כבר 20 דקות חח כנראה נמאס להם לטפל בזה בשישי בערב
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים אתם לא צריכים לעדכן פה בכל פעם שיש שינוי כלשהו... הבנו שהם עובדים על זה, הבנו שהבעייה נעלמת וחוזרת לסירוגין. הבנו שהם מודעים שם לבעייה וההופעות/היעלמויות שלה הן ככל הנראה תוצאה של ניסיונות לפתרון הבעייה.אתם יכולים עכשיו לחכות בסבלנות עד שזה ייפתר וזהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.