פורסם 2005 באפריל 1620 שנים אני עד עכשיו לא מבין מה הקשר ל אנימה GHOST IN THE SHELL?אני משאר שזה לא סתם נקרא כך.
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים אני עד עכשיו לא מבין מה הקשר ל אנימה GHOST IN THE SHELL? אני משאר שזה לא סתם נקרא כך. אגב, החלטתי לקרוא למארז Ghost In The Shell , מצאתי את הנושא שלי , בהמשך אתם תבינו למה
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים בנתיים נראה מעולה.. רק התמונה הזאת קצת נראתה לי מוזר: אתה חושב שהמאוורר יוכל לינוק ככה האוויר מהריצפה?.. לא נראה שיש לו מספיק מרווח..
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים מחבר תודה על כל התגובות החמות. המחשב כמובן לא יעמוד ככה על הרצפה, יהיו לו רגליות שיגביהו אותו כמה ס"מ .
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים מחבר היום הכנתי משהו קטן, מין מכסה למיכל מים בהשראת המיכל של Aquacomputer המיכל יותקן בגג המארז כדי לאפשר מילוי וריקון המקרה הצורך.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים מחבר אני עוד לא סגור על עצמי על איזה גימור ללכת בפרוייקט הזה, או על אלומיניום מוברש (אני חושב שאני ילך על זה) או על גימור מראה.מראה נראה לי יותר מידי מפוצץ.אז בינתיים אני לא הולך להבריק יותר עד שאני לא יחליט איך אני יעשה את המארז.
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים עכשיו זה מיכל נחמד ותגיד אתה יודע שהמאוורר שלמטה ישאב לך אבק כמו מטורף = ניקוי כל שבוע מקסימום
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים מחבר ידוע, מטופל.אני מתכוון לשים פילטרים נשלפים על כל מאוורר שמכניס אוויר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.