פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים מחבר תודה לכם את הקוביות אבא שלי הכין בעבודה, היתי משתגע להכין כל כך הרבה בצורה ידנית בבית
פורסם 2005 במרץ 420 שנים מחבר עוד עידכונות קטן, הרכבתי את השלד של המארז בעזרת הקוביות, השלד לא חזק כל כך בגלל שהלוחות אלומיניום מאוד דקאך השכבה השניה של הפרספקס יוסיף לו חוזק. אתם יכולים לאות בתמונות את החיבורים עצמם, ואת השלד מורכב. המארז יכיל שתי חלקים (תאים) העליון שבתוכו יהיו הרכיבים והלוח אם, ובחלק התחתון יהיה הספק והרדיאטור ועוד איזה משהו שתראו בהמשך. כעת לתמונות: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 420 שנים יפה, מצפה להתקדמות. כמה שאלות, איפה קנית את האלומיניום? כמה עלה ואיזה עובי לקחת? איפה קנית את הפרספקס? (אני מחפש מקום טוב וזול) אתה מאזור המרכז? (אם לא אז לי הכי עוזר לי בכל מקרה.... :-\)
פורסם 2005 במרץ 420 שנים מחבר אני לא יכול להגיד לך איפה אני קונה חומרים כי אני משיג דרך ההורים, אך אני מניח שבכל מסגריה תוכל לקנות.העובי הוא דיי דק כ-2 מ"מ.
פורסם 2005 במרץ 420 שנים מחבר : סבלנות, הכל יתחבר בהמשך. עריכה: בגלל בקושי לייצר מגש ללוח אם והסלוטים האחוריים מאפס, מצאתי לי מארז "תורם" שממנו אני יקח את החלקים. המגש שלו נשלף בקלות כך שזה יהיה מאוד נוח! זהו המארז, בקרוב לא ישאר ממנו הרבה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 420 שנים פשש מתחיל להיות לזה צורה ! כל הכבוד, באיזה צבע מתוכנן להיצבע? והשארת אותנו במתח לגבי השם של הפרוייקט, אל תשאיר יותר מדי זמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.