פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים מישהו יודע מתי הAN8 של ABIT מגיע לארץ ואם יהיה כדי לקנות וכמובן שאני מדבר על גירסת הFatality של הלוח ושמעתי שהוא nForce 4 Ultra ויש אותו כבר בארצות הברית אז מישהו יודע מתי הוא מגיע אלינו ואם הוא שווה משהו??
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים שוחרר, וכמו שאמרת חלק מהלוחות הסופיים הגיעו כבר לאנשים שהזמינו אותם.בארץ יש נציגות גדולה ל abit, גיירו ו ksp מביאים דברים מאוד מהר, לדעתי בתחילת חודש הבא הלוח עם המנורת והמאווררים כבר יהיה פה ;D
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים מחבר זאת אומרת תחילת חודש הבא=תחילת מרץ יש לי יום הולדת ב3/3 זאת אומרת כדאי לחכות או לקחת את הDFI והאם הוא יהיה יקר מאוד(יותר מהDFI)?
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים זאת אומרת תחילת חודש הבא=תחילת מרץ יש לי יום הולדת ב3/3 זאת אומרת כדאי לחכות או לקחת את הDFI והאם הוא יהיה יקר מאוד(יותר מהDFI)?ה fatality מתומחר בחול סביב המחיר של ה ultra-d שגם לו אין במקור sli, עד פה נגמר הדמיון שלהם ( וה fatality לוח יפה ;D )ה fatality יתחרה יותר ב dfi ultra-d ואפילו ב neo4, אבל מבחינת עמידות ויכולות oc ל dfi אין כמעט מתחרים היום.
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים מחבר זאת אומרת שכדאי לי לקחת כבר את הDFI nF4 SLi-D ולא לחכות לFatal1ty ??
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים מחבר מישהו מוכן להגיד לי אם שווה לחכות ללוח AN8 או לקחת את הDFI ואם לקחת DFI אז איזה (ULTRA-D/SLI-D)??
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים קודם כל נפסול את ה DFI LanParty / UT nF4 SLIאלא אם כן אתה הולך לקנות 6800GT / Ultraעכשיו עם ה A8N-Fatal1ty וה DFI LanParty UT nF4 Ultra-Dתלוי מה חשוב לךאם חשוב לך לוח יפה ומעוצב אז לך על ה A8N-Fatal1tyאבל שים לב שאין לו תושבת PCI-Express x4 וכרטיס קול מובנה 5.1אם חשוב לך אוברקלוק אז לך על ה DFI LanParty UT nF4 Ultra-Dהוא בא עם PCI-Express x4 וכרטיס קול מובנה באיכות גבוהה של Karajan עם 7.1ולפי דעתי האישית (ויש שיחשבו הפוך) ה DFI לא פחות יפהואם שמים קתודה אז בכלל הסלוטים של ה DFI זוהרים
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים מחבר אני רוצה את הלוח של הSLi אבל יש הבדל ביצועים בין הלוחות והAbit עם כרטיס קול של Abit בשם AUDIOMax עם 7.1 אבל שמעתי שהDFI יותר יציב אז מבחינת ביצועים ויציבות מה יותר טוב?
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים Abit בא עם כרטיס קול של 5.1 וזה רשום גם במפרט הטכני באתר של Abit.com.twולמה אתה רוצה את הלוח של SLI (אלא אם כן אתה הולך לקנות 6800GT / Ultra ובעתיד עוד אחד)?מבחינת ביצועים בסטוק שניהם נותנים את אותו הדבר כמעטמבחינת ביצועים באוברקלוק היום אין לוח שמשתווה ל DFI
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים מחבר אז לקחת DFI אם כדאי לקחת DFI?אם כן אז רציתי לדעת אם יש הבדל בין הבאנדל כאילו אם יש תוספת כבלים או תיק למארז או פאנל FrontX בSLI-D או אם יש איזה משהו בבאנדל של הULTRA שאין בSLI ואני מזכיר שמודבר בגירסת SLI-D
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים אוקיי אז בין Ultra-D ל SLI-D יש הבדל אחד ויחיד:SLI-D תומך ב SLIובשביל לדעת אם לקחת DFI או Abit אתה צריך לשאול את עצמך מה אתה רוצה מהלוח?לוח יפה (לדעת אנשים מסוימים) עם כרטיס קול קצת פחות טוב כשהלוח הוא איזה מין מוצר סטטוסכלומר מי שיש לו Fatal1ty הוא כנראה גיימר רציניאו לוח יפה (לדעת אחרים) עם כרטיס קול קצת יותר טוב כשהלוח הוא גם מוצר סטטוס מסויםמי שיש לו DFI LanParty הוא אוברקלוקר אחרת הוא לא היה משקיע בלוח כזה
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים מחבר תודה גבר על העזרה החלטתי לקחת DFI nF4 SLi-D ותודה גם לך cupra הגבר על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.