עבור לתוכן

איזה שפה כדאי ללמוד קודם?(יש ידע)

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד שפת תכנות, שהמטרה שלי היא פיתוח תוכנה בסביבת ווינדוס...

יש לי ידע בפסקל, וזהו :)

אני רוצה שפה שימושית....

תודה מראש

פורסם

אם אתה מכיר PASCAL אז הייתי ממליץ לך ללכת על C, שהיא שפה דיי דומה לPASCAL, ואחר כך להתקדם לC++. למי ששואל את עצמו למה כאן אני ממליץ לו על C ולא על VB אז זה בגלל שיש לו ידע בתכנות והוא יודע מה זה שפת תכנות. אם אתה(פותח התראד) שואל את עצמך למה אני אומר את זה תקרא כמה תראדים למטה(או למעלה).

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה..

תגיד, מה הקשר בין Visual C לבין C?

פורסם

VISUAL C זוהי סביבת העבודה של MICROSOFT עבור C. כמו VISUAL C יש גם DEV-C וTURBO C. בסביבת עבודה זו יש קומפיילד ועורך, ועוד כמה דברים שימושיים. יש שיגידו שVISUAL C זאת סביבת העבודה הכי נוחה, אבל היא בתשלום. לכן אם אתה רוצה לפתח משחקים וכאלה תעשה זאת בDEV C שהינו חינמי. VISUAL C במקרים מסויימים איטי יותר בשלב הקומפילציה מסביבות אחרות.

פורסם
  • מחבר

יש לי את התוכנות הבאות חוקיות ומקורויות, מה מטרתם??

visual studio .net

visual studio 6

visual j++

פורסם

אלה גירסאות שונות של הVISUAL STUDIO שחלק ממנו זה הVISUAL C, חוץ מה VISUAL J++, שאני לא יודע מה זה(כנראה עוד שפת תכנות).

פורסם

.net

יהיה הכי קל לך.

ואפשר לכתוב ב :

C#

C++

VB.NET

וגם ב pascal.

אתה צריך VD7

פורסם

אם אתה כבר יודע פסקל, ההמשך הטבעי הוא Delphi, שהיא שפה מתקדמת של בורלנד ל- Windows, ומיועדת ל- RAD (פיתוח מהיר)

דלפי מבוססת על Object Pascal (פסקל עם כמה תוספות) ומשלבת את הקלות בבנית ממשקי משתמש של VB :P עם שפת תכנות רצינית.

עבדתי איתה שלוש שנים בצבא ואני מאוד ממליץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים