פורסם 2005 במרץ 2820 שנים אמרתי לך לא לקנות תסכין, סתם אתה מתעקש אההה ואני מחכה לעידכונים נוספים ! ד"א פראש סאקס
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים בשביל לחתוך פרספקס 3 MM צריך להפעיל ממש ממש ממש הרבה כוח!!!! וגם לנסות להעביר את הסכין עליו איזה 20-30 פעם בחוזקה ובאיטיות!לא שווה!דרמל וג'יג סו רולזזזזזזזזזזזזז!הבעיה היחידה איתם זה שהחיתוך לא יוצא ישר..
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים מחבר האמת שלא ניסיתי עם דרמל לחתוך פרספקס ישר.....רק בצורות מעוגלות..אבל בג'יג סו לא יוצא ישר?!?!?!!?!מה אתה... קו?קו????
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים בגיגסו יוצא חלק יצא לי הרבה פעמים לחתוך פרספקס בעזרת דרמל יש אחר כך קצוות שצריך לשייף אותם וזהוו
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים תודה!למה *פרש* מסריח?גמני מחכה למצלמה נורמאלית :-\ד"אאני מתחרט שקניתי את הסכין לחתיכת פרספקס!!!!היא בקושי חותכת משהו!!!!בשביל לחתוך פרספקס 3 MM צריך להפעיל ממש ממש ממש הרבה כוח!!!! וגם לנסות להעביר את הסכין עליו איזה 20-30 פעם בחוזקה ובאיטיות!לא שווה!דרמל וג'יג סו רולזזזזזזזזזזזזז!ברור לך שאתה לא חותך את הכל עם הסכין כן?אתה חורץ קצת עמוק ואז שובר עם מכה וזה יוצא בונבוניירה
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים אל תנסה לחתוך עם ג'יגסו , אני בזמנו כאשר עשיתי חלון והייתי צריף פרספקס אז חשבתי גם כן לחתוך ם גיגסו כי זה הכי מהיר ויצא "טוב " , אבל טעיתי , הלהב של הג'יגסו מחממת את הפרספקס וכל השבבים נדבקים ללהב החמה ואז היא פשוט שוברת את הפרספקס . הכי נוח לחתוך עם הסכין , עושים חריצה ואז מחזיקים בקו של החיתוך שוברים והופ יש חתיכת פרספקס ישרה
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים ^^^ צודק... אתה לא אמור לחתוך דרך כל הפרספקס עם הסכין... אתה חורט כמה פעמים (לא צריך לאט, ולא צריך להשקיע יותר מידי כוח... אבל גם לא פחות מידי ) ואז שובר. זה אמור לצאת ישר.
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים מחבר אממממ :-\אי אפשר "לחרוץ" בפרספקס.. צריך ממש להפעיל כח... מוזר.. כנראה יש לי איזה בסכין אחר.. או שאני לא עושה משהו נכון.. :-\
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים לא, אתה פשוט צריך לשים סרגל, לעבור עם הסכין כמה פעמים, כמובן תוך כדי חריטה (לא בכל הכוח... פשוט תלחץ את הסכין לפרספקס כדי שתהייה יציבה ותעשה חריץ קטן, אתה חוזר על זה איזה 5- 7 פעמים כדי להגיע למ"מ 1) ואחרי שיש לך חריץ של איזה מילימטר, תנסה לשבור: תחזיק את החלק שאתה רוצה להשתמש בו קרוב לחריץ, ותלחץ על החלק המיותר. אם אה מנסה לחתוך פרספקס של 5 מ"מ אז תחרוץ לעומק של 2 מ"מ...
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים לא, אתה פשוט צריך לשים סרגל, לעבור עם הסכין כמה פעמים, כמובן תוך כדי חריטה (לא בכל הכוח... פשוט תלחץ את הסכין לפרספקס כדי שתהייה יציבה ותעשה חריץ קטן, אתה חוזר על זה איזה 5- 7 פעמים כדי להגיע למ"מ 1) ואחרי שיש לך חריץ של איזה מילימטר, תנסה לשבור: תחזיק את החלק שאתה רוצה להשתמש בו קרוב לחריץ, ותלחץ על החלק המיותר. אם אה מנסה לחתוך פרספקס של 5 מ"מ אז תחרוץ לעומק של 2 מ"מ...2מילימטר לפחות.
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים 2 מ"מ אם הפרספקס עצמו בעובי 5 מ"מ.... זה מה שכתבתי.... אין צורך לחרוץ 2 מ"מ אם הפרספקס בעובי 3 מ"מ...
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים מחבר עדיין לא הולך!!!רק כדי לעשות 3/4 מ"מ צריך לעשות איזה 20 חיתוכים.... וזה ממש קשה להישאר בקווים גם ם הסרגל כי הוא מחליק ולא נשאר במקומו...
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים חחתלמד כלל"מה שלא הולך בכוח - הולך בעוד כוחומה שלא הולך בעוד כוח - הולך בעוד יותר כוחומה שלא הולך בעוד יותר כוח - נשבר.."אז יאללה - תיישם!
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים אחרי שעשית 3/4 מ"מ תנסה לשבור. אם לא ילך, אז תעשה עוד כמה חריטות.אגב את החריטות אתה צריך לעשות בתנועות מהירות, ואת הסרגל תקבע איכשהו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.