פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים מחבר הי! אז הנה עוד עידכון קטן(+ -) חתכתי את הגג של המארז שלי בהשראת אליאנין באמצע יהיה מאוורר 90MM ואני אחרוט ואאיר את הפרספX עוד לא החלטתי מה לחרוט... :-\ הצעה תתקבלנה בברכה... שוב, מצטער על האיכות, אני עכשיו בחיפוש אחר מצלמה להלוואה... אה, ולמודר נוב מתחיל כמוני יש משהו לומר: "זה מה שנקרא לשבור דיסקיות " : שברתי 2 דיסקיות גדולות(עבות-540) 6.5 קטנות "מקוריות" של WOLF... נשאר לי רק לשייף מחר או היום בערב את כל החיתוכים ואז לחבר את הפרספX ואת המאוורר...
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים חיתוך נראה יפה ! זה בדיוק כמו של אלינין! חחח כמה דסקיות שברת.... לא נורא! גם אני היתי ככה בהתחלה! בהצלחה בהמשך!
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים מחבר תודה לכולכם!!! ומה זאת אומרת לא עשיתי חריטה?! בעמוד 2 עידכנתי עם חריטה משלי מקורית שלי!!למה לא חרטתי לא הבנתי :-/ אולי תסביר את עצמך?
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים תודה לכולכם!!! ומה זאת אומרת לא עשיתי חריטה?! בעמוד 2 עידכנתי עם חריטה משלי מקורית שלי!!למה לא חרטתי לא הבנתי :-/ אולי תסביר את עצמך?התבלבלתי עם ת'ראד אחר, אותו חלון בדיוק..., יותר מדי חלונות פתוחים של HW |:ושוב, פרויקט מעולה, שלח הודעה פרטית מאיפה אתה, אולי אני יארגן לך מצלמה..
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים התבלבלתי עם ת'ראד אחר, אותו חלון בדיוק..., יותר מדי חלונות פתוחים של HW |:ושוב, פרויקט מעולה, שלח הודעה פרטית מאיפה אתה, אולי אני יארגן לך מצלמה..הוא מגילה ירושלמים...
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים פששש יפה מאוד מחכים לעוד עידכונים!!! לא חבל על כל הדסקיות!? מצטער שעשו לגג שלך לא אשמתך אבל נעשה אותו טוב יותר
פורסם 2005 במרץ 520 שנים מחבר פאק אני לא מצליח לעדכן פה.... זה מגיע לי לעמוד ABUSE.SPD.CO.IL אוף... אני יכול לכתוב אבל כשאני כותב את מה שאני מעדכן, זה נכנס לעמוד ההוא... :(
פורסם 2005 במרץ 520 שנים מחבר הי קיבלתי את ההזמנה שלי!!!(ושל ARKADUR) יש שמה כמה דברים מגניבים ביותר... אהבתי את הסטיקר וגם דיי את הRGB אבל הUV לדים חלשים.. 550 MCD ... זה קצת מאוד! הנה תמונות... כדי להפעיל את הלדים השתמשתי בסוללה גדולה כזאת כמו שיש בשעונים גדולים כאלה.. היא דקה ומתאימה בדיוק למרווח של הלדים ומספקת 3 VOLT (בסוף יש תמונה שלה ביחד עם הסטיקר....) וגם צילמתי את החבילה עצמה... קטנה קטנה-אבל שווה amber blue 5900 mcd green orange red 3mm 5500 red 5000 mcd red 7000 mcd THC3 red 16000 mcd s-flux red 4000 mcd s-flux blue 4000 mcd sea green 4000 mcd rgb on blue rgb on red rgb on green ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.