פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים ריכזתי את כל השאלות בהודעה אחת בשביל לא להציףרציתי לדעת למה כל המשחקים הטובים הם רק לקונסולותיש סיכוי שהם יצאו ל-pcאלה המשחקיםCall Of Duty Finest Hour25 To LifeBurnout 3: TakedownGoldenEye Rogue AgentJuiced driver 3Grand Theft Auto: San AndreasDef Jam: Fight for New YorkDef Jam VendettaMIDNIGHT CLUB 3 DUB EDITIONNBA Streetnba ballersdie hard vendettaClose Combat: First to FightMidtown Madness 3Need for Speed: Underground: RivalsTIMESPLITTERSהאם כדאי לי לקנות ps 2 או שכל המשחקים האלה יצאו למחשב(כמו שפעם GTA 3 היה רק ל-PS2 והוא יצא בגירסת מחשב)Half-Life 2: Different Important Updates מה זה אומר עדכונים מה צריך לעדכן ???איזה half life אני צריך להתקין בשביל לשחק ב-Day of Defeat modיש לי בלושיפטHalf-Life 1 Source שאלהרציתי לדעת איך המשחק הזה ?יש לו גרפיקה כמו ב-half life 2 או שהוא כמו בלושיפט וכל האחרים ? Desert Combat Mod battlefied 1942 מה זה המוד הזה ומאיפה אני יכול להוריד אותו ??? והאם יש עוד מודים ל-battlefied 1942???שאלה בקשר לכמה משחקים DeathMatch או Single Playerרציתי לדעת אם יש Single Player במשחקים הבאים או שהם כמו UNREAL 2004 דגלים ו-DeathMatch המשחקים:Terminator 3 - War of the MachinesWolfenstein: Enemy TerritoryJoint Operations
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים כדאי לך למחשבHALF LIFE 2אני אישית כבר מכור כל יום איזה 8-7 שעות משחק ברשת - יש DEATHMATCH ויש משחקים עם עם קבוצה...מה שכן יש גם עוד את CODENAME GORDON ועוד...יוצא עדכון בקרוב ל DAY OF DEFEAT SOURCE שגם הוא כנראה לרשת ויהיה פיצוץ.בקיצר הרכישה הכי טובה שלי אי פעם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.