פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים שלום כולם כנראה אני יתקין לינוקס בקרוב על מחשב ישן על מנת ללמוד קצת חבר שלי המליץ לי על phlak האם מישהו מכיר , שמע,, חושב עליה משהו מוזמן לכתוב פה www.phlak.org
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים אני מכיר.אני לא חושב שההפצה הזו היא ההפצה האידיאלית למחשבים חלשים בכלל ולמי שרוצה להכיר את לינוקס בפעם הראשונה בפרט.אני חושב שיש הפצות טובות יותר שגן הן מתאימות ללימוד ראשוני של לינוקס.אם תוכל לפרט על המחשב שלך אני בטוח שאנשים יהיו שמחים להמליץ לך על הפצה מתאימה יותר (כולל אני)
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים מחבר p4 1.8 40 gb hard disk235 ram pc2700via pb4 lame mother b0rd what u think i sould instel ?i now on madrinak and it alitle bit slowly
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים החומרה שיש לך לא אמורה להגביל אותך להפצה שאתה רוצה להתקין.אני מציע לך להתקין FEDORA,SUSE,MANDRAKE אם אתה משתמש חדש אשר רוצה להכיר וללמוד על יכולותיה של לינוקס. ההפצות הללו ידידותיות מאוד (בעיקר תהליך ההתקנה) ויש להן עזרה טכנית טובה (פורומי תמיכה למיניהם אשר ישמחו לעזור לך בתקלות,אם תתקן בהן). ההפצות הללו גם משתמשות בניהול חבילות מסוג RPM דבר שיחסוך ממך קימפול של תוכנות וחבילות למערכת (דבר שיקל עליך בתור משתמש מתחיל),אבל אם תרצה ללמוד ולקמפל בעצמךחבילות,תמיד תוכל לעשות זאת.זאת ההצעה שלי אליך בתור משתמש מתחיל.אם תרצה לעבור להפצות מתקדמות יותר תצטרך ללמוד קצת פקודות בלינוקס,קצת תיכנות וסבלנות.
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים p4 1.8 40 gb hard disk 235 ram pc2700 via pb4 lame mother b0rd what u think i sould instel ? i now on madrinak and it alitle bit slowly ללמוד קצת אנגלית גם לא יזיק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.