עבור לתוכן

NBA LIVE 2005 באיזו רמת קושי אתם משחקים.

Featured Replies

פורסם

עד כה במשחקי NBA LIVE שיחקתי ברמת הקושי הגבוה ביותר (עד 2003 NBA LIVE).

ב NBA LIVE 2005 התחלתי ברמת STARTER לקחתי אליפות עם ה BULLS (כן, אילו של היום הגרועים).

כעת אני מתחיל עונה חדשה והחלטתי לעלות רמה ולשחק ברמת ALL STAR והמשחק מאוד קשה, אי אפשר להגיע לזריקות פתוחות כמעט שלא לדבר על הטבעות.

לטעמי קפיצת הקושי בין שתי רמות אלו היא גדולה מידי.

מה אתם חושבים? באיזו רמה אתם משחקים? יש לכם אי אלו טיפים?

תודה מראש.

טוב התחלתי להסתדר... בכל זאת באיזו רמה אתם משחקים?

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תשמע אני שיחקתי תמיד ברמת SUPERSTAR כלומר הרמה הגבוהה ביותר בכל משחקים.

אני חייב להודות שעד גירסת 2003 כולל זה ממש בדיחה , המחשב חלש מאוד.

ב- 2004 היה שיפור די משמעותי , המחשב לא פשוט , הוא לומד אותך.

הטריק הוא ללמוד את השיטות של כל משחק , ב-2004 אם אתה חודר לסל בקפיצה על 2 רגלים עם שחקן טוב (דוגמת רי אלן) אין סיכוי שלא תקלע.

חוץ מזה שימוש בחסימות וכו' ואתה פנוי לחלוטין.

ב-2005 , אני מודה , כל זה לא עובד , המחשב הרבה יותר חזק אבל אפשר להתמודד איתו , אני אישית משחק עם סיאטל.

עוד לא יצא לי ממש לשחק , אבל בעקרון זה עניין של הזמן עד שמתרגלים למשחק החדש ולומדים איפה יותר קל... כלומר את הטריקים שלו.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה :xyxthumbs: אבל אם תסכל בת'ראד שפתחתי : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=119862.0

אז תראה שכבר השתלטתי (לדעתי) על רזי המשחק ;D (לא כולל אליפות ההטבעות, אין לי כוח) ואני מחפש יריבים אנושיים.

פורסם

אני משחק עם סופרסטאר, זה קצת קשה אבל כיף !!

מי שרוצה לשחק נגדי שיצור קשר (ד"א יש לי את הפאץ של היורוליג לNBA 2005 איזה יפה זה , כבר ניצחתי את צ'אצ'קה בבית שלה ;))

פורסם

תגיד אפשר לשחק בעזרת הפאצ' של היורוליג עם קבוצות יורוליג מול קבוצות NBA?

פורסם

לא , זו היא שמירה , ברגע שאתה מתקין את 4 הקבצים אז אתה יכול לפתוח LOAD בשם יורו ליג 2005 ואז כל הקבוצות משתנות ליורו ליג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים