פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים שלום יש לי שאלה קצת מוזרה ואלי מפגרת אז בוקר טוב, האם מישהו יודע האם ואיך אני יכול להשתמש ב DLL שכתבתי שהוא לא COM במסגרת פרויקט ASP. יש לי אותו ב COM והוא עובד יחסית בסדר אבל בגלל כל מני אילוצים טכניים שקשורים למערכת שאני מתחבר אליה המערכת מתממשקת יותר טוב ב API שהוא לא מבוסס COM אז שוב השאלה האם ניתן להשתמש ב DLL רגיל (לא משנה C או VB כמובן) במסגרת עבודה ב ASP תחת IIS?
פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים זות הפעם הראשונה שאני שומע על DLL ב ASP...... ממה שאני יודע, קוד ASP מבוצע על השרת ולא על מחשב המישתמש....... קבצי DLL לתת למתכנת שמתכנת בשפה מבוימת פונקציות שלא קימות בשפה......כמו גישה לזיכון ב VB אם DLL C תכלס אינ לא יודע אם ASP נותן לך את האפשרות להעלות DLL......אני גם לא מבין למה את צריך DLL אבל זה מעניין אותי...אז, אתה יכול לפרט?
פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים מחבר הי,תודה על היחסכמובן שאני מדבר על צד השרתאני מעונין להפעיל DLL שיפנה למערכת סגורה,שכמובן נמצאת המחשב מרוחק (על אותו רשת עם כי עובר איזה 7200 בדרך) עד עכשיו עשיתי את זה ב COMאבל יש לזה את המגבלות וכן המערכת שאני עובד מולה עובדת פחות טוב ב API של COMהתחלתי לחקור את ה קטע של ISAPI אבל זה לא נראה לי מתאים לצרכים שלי.
פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים מחבר או קי,נגיד שאתה יוצר רכיב COM כלשהוא ב C נגידהרי שאתה יכול לעשות לו REG ולהשתמש בו ב IIS למשל create objectעכשיו מגיד שמסיבה כלשהיא אתה לא רוצה/יכול לעבוד עם COM ויש לך סתם DLL שכתבת שלא כל כך משנה כרגע מה הוא עושהאבל מה שחשוב הוא שזה לא COM.השאלה היא האם אני יכול לפנות ל DLL שלצורך העניין נגיד שיש בו רק פונקציה שמחזירה את ה STRING "AA"
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים מחבר תודה רבל זו לא היייתה הכוונה לא משנה אני יבדוק מה קורה עם ISAPI ןאני ידווח במידה ויש איזה התקדמות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.