עבור לתוכן

יש שיטה להכניס מוזיקה למשחק?

Featured Replies

פורסם

יש שיטה כזאת לשים מוזיקה שאני רוצה בתוך משחק? כמו ב GTA ?

פורסם

ב-GTA אני בטוח שאתה יכול להכניס מוזיקה, ואז לשמוע אותה במשחק דרך דיפדוף בין תחנות הרדיו שיש לך (בעזרת הכפתור R נדמה לי). עשיתי את זה פעם, רק זה היה מזמן ואני לא ממש זוכר איך עושים את זה.

אבל נדמה לי שיש לך תיקייה במשחק שנראת MP3 או MUSIC... אם תמצא, אז תכניס לתוכה את קבצי המוסיקה שאתה רוצה לשמוע במשחק, ואז כשתיכנס למשחק תמשיך ללחוץ על R (לדפדף בין תחנות הרדיו) עד שתגיע לקבצי המוסיקה ששמת.

אני לא ממש בטוח כאן בשם התיקייה, כי כמו שאמרתי כבר אין לי את המשחק כדי שאני אוכל לבדוק.

או שאם אתה מעוניין במשהו פשוט יותר: תבטל את אפשרות "המוסיקה" של המשחק, ואז תפעיל מוסיקה משלך דרך WINAMPזאת אומרת תפעיל את ווינאמפ ואז את המשחק...

פורסם

תקיית ההתקנה->MP3->לפה אתה מעתיק שירים

לך למאפיינים בדך כלל הווליאום של הMP3 אומד על 30% תעלה אותו ל100%

כנס למישחק בחר רכב תמצא את התכנה MP3 PLAYER ומשם אתה שומע את השירים שלך. בהצלחה. :xyxthumbs:

פורסם

thegodx די סיכם לך את זה בצורה יותר ברורה :)

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שעשיתי כי שמעתי את זה איפשהו, אבל זה לא עבד בהתחלה ולא היו שומעים כלום בתחנות רדיו, אז התקנתי את המשחק מחדש ועכשיו זה עובד (:

האם בכל משחק אני יכול לעשות את זה להכניס שירים שלי לתוך מוזיקה של המשחק? למשל באנדרגראונס לשמוע מוזיקה שלי במקום מוזיקה של המשחק עצמו?

פורסם

השיטה הכי קלה:ניכנסים למישחק הולכים ל POTIONS מנמיכים את המוזיקה עד הסוף,עושים ALT+TAB ניכנסים ל WINAMP מדליקים מוזיקה,עושים ALT+TAB שוב וזהו!

פורסם
  • מחבר

חח טוב אתה צודק...

אבל בכל זאת אין איזה תוכנה שמשנה תקבצים של השירים לסאונד של המשחק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים