פורסם 2002 ביולי 123 שנים שלוםיש לי בעיה שפתאום קרתה אני בא לצרוב דיסק פתאום הנירו לא מזהה את הצורב , אח"כ אני מסתכל גם הסי די רום נעלם ,נעלמו מהמחשב שלי , עכשיו נכנסתי ל device manager והיה לידם הסימן קריאה הצהוב אם תוכלו לעזור לי זה די דחוף. תודהאלירן
פורסם 2002 ביולי 123 שנים הדרך הכי פשוטה לבדוק את זה, תתפלא, אבל עם ... CD של Win98.תכניס את הCD לכונן, תכוון ב BIOS את אופציית ה BOOT הראשונה ל CD ותפעיל את המחשב.אם המחשב זיהה שיש לך BOOT מהCD ומאפשר לך לבחור בין BOOT מהדיסק הקשיח לבין BOOT מה CD, סימן שהתקלה איננה בכונן אלא בדרייברים של הצורב או של הלוח-אם.אם אין לך את האופציה לבצע BOOT מה CDRW, סימן שהכונן שלך כנראה תקול.
פורסם 2002 ביולי 123 שנים מחבר ניסיתי כל דבר אפשרי וזה עדיין לא עובד , עשיתי uninstall דרך ה device manager ניסיתי restore ניסיתי להחליף כבלים, גמפרים, שילובים, שום דבר לא עובד .
פורסם 2002 ביולי 123 שנים הבעייה היא תוכנתית ולא חומרניתישנו פתרון נפוץ מmicrosoft לבעיה הזאת אבל תחילה איזה windows זה????????????????????????? ???
פורסם 2002 ביולי 223 שנים מחבר בכלל לא יש לי win xp והתקנתי נירו מישהו פה יודע מה הבעיה ? אני נואשאני יודע שהבעיה היא תוכנתית כי הרכיבים טובים, זה בעיה בוינדוס אם זה קרה למישהו או שיודעים את הפיתרון תודיעו לי גם באיי סי קיו תודה אלירן
פורסם 2002 ביולי 223 שנים גם לי יש בעיה דומה בדיוידי ובצורב שלי כמו שפתחתי בת'רד קודםיכול להיות שזה וירוס?גם אני התקנתי נרו אבל זה היה די מזמן
פורסם 2002 ביולי 223 שנים גם לי יש בעיה דומה בדיוידי ובצורב שלי כמו שפתחתי בת'רד קודםיכול להיות שזה וירוס?גם אני התקנתי נרו אבל זה היה די מזמןאני משתמש ב W2KPRO
פורסם 2002 ביולי 323 שנים מחבר בכיית אנשים מה כל האנשים פה לא יודעים ? זה לא הגיוני חייב להיות פתרון חוץ מפירמוט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.