פורסם 2002 ביולי 123 שנים היי למישהו יש בעיה עם המפוצלת של מיקרוסופט?אני לא מבין איך אפשר לכתוב במקלדות הרגילות מהר.. אין מקום... הרבה פחות כיף
פורסם 2002 ביולי 123 שנים e-Pit@m, ראיתי שיש לך מסך iiyama. השאלה שלי מה הגובה של בסיס המסך (שכולל גם רמקולים אם הבנתי נכון)? כלומר מהשולחן ועד למסך עצמו - כמה ס"מ? ובכלל אתה ממליץ עליו? : תודה!
פורסם 2002 ביולי 123 שנים וואו...יש לכם ה-מ-ו-ן מקום ליד המחשב...יש לכם חדר ממש גדול או פשוט זה הדבר היחיד שיש לכם שם?
פורסם 2002 ביולי 123 שנים מה, רק אצלי המחשב מתחלק עם הגיטרה והמגבר ואין לו חדר משלו? ומה עם אלה שאין להם מגבר אפילו?? ד.א זה: לא מקרן במקרה?
פורסם 2002 ביולי 123 שנים ברור שיש לי חדר למחשב רק חבל שהוא קטן ולא נוח (כי אבא עשפה פה מחסן ) בינתיים הפינה של קובי היא הכי פריקית אבל הפינה של אורי פשוט פ33ה !!! אורי, .... אחי ..... מצטער אבל אני חייב יא עשיייייייייייייר
פורסם 2002 ביולי 123 שנים אסף, אתה לא צריך להרגיש ריגשי נחיתות.. זה בסדר ;D נ.ב, לגבי הרעש... זה הפרויקט החדש שלי, Like A whisper... דממה. נ.ב 2, לא יפה ששכחתם מגלוק שלנו, גם לו מגיע כאן קצת כבוד.
פורסם 2002 ביולי 123 שנים גלוק שם קירור על הזכרון של הסיירוס לוג'יק שלו? ;Dוגם עשה לו אוברקלקוינג עצבני, לא שזה עזר במשהו.. רק להרגשה הטובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.