עבור לתוכן

צריך עצה לקניית אוזניות לדיסקמן

Featured Replies

פורסם

קודם כל תודה למי שנכנס :)

טוב, אז כמו שכבר הבנתם קניתי דיסקמן MP3 של Samsung ואין לי אוזניות לשמוע איתו :'(

אז אמרתי לעצמי, זאת הזדמנות לקנות פעם ראשונה אוזניות חדשות וטובות.

אז ככה: יש בעיה קטנטונת בדיסקמן שלי (דגם: http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?prod_id=MCDHF920TH%252fXAA ) הבעיה היא שהווליום שלו די נמוך.. זה אומר שלא בכל אוזניות שומעים מספיק חזק גם בווליום מקסימלי..

אז אני מחפש אוזניות שיהיו חזקות יותר מרגילות שיתגברו על המחשול הזה. דבר שני אני צריך שהן יהיו קטנות, עוד לא החלטתי איזה סוג (מאחורי העורף, בתוך האוזן או מעל הראש) אבל בכל מקרה הן צריכות להיות קלות ולא מסורבלות כאלו...

ועכשיו לחלק החשוב והיותר בעייתי, התקציב. יש לי תקציב דיי נמוך לצערי, אני מעדיף לקנות מחו"ל כי יש לי שם משפחה שכל חודש בערך מגיע לארץ מישהו ויכול להביא לי ככה שלא עולה משלוח, אז סביר להניח שאני אקנה בחו"ל, אני יכול להוציא עד סביבות ה30 דולר מקסימום! עדיף הרבה פחות אבל זה הגג..

אם למישהו יש הצעות בשבילי אני אשמח מאוד אם יכתוב פה, לינקים יתקבלו בברכה!

תודה רבה מראש, נדב ;)

פורסם
  • מחבר

עדכון:

שוטטתי קצת באינטרנט ומצאתי דגם ממש ממש נחמד של סוני: http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=MDRG74SL&Dept=pa&CategoryName=pa_Headphones_StreetStyle

הן קלות מאוד ומתקפלות לגודל קטנטן, לפי מה שהבנתי יש להן ניגוד נמוך (24 ohms), האם זה נכון? זה מה שאני צריך כדי שישמעו חזק בדיסקמן?

בכל מקרה, נראה לי שהן מצויינות, תגידו לי מה דעתכם עליהן, תודה..

פורסם

מה שאתה צריך זה התנגדות נמוכה וחשוב מאוד שתהייה גם נצילות גבוהה. אוזניות ניידות בדר"כ מתאפינות בנצילות גבוהה.

לא יודע אם שמת לב, אבל מחיר האוזניות שציינת הוא 40$, ולא 30 מקסימום.

ד"א, דאבל-פוסטינג אסור לכן הייתי מציע לך לערוך.

אני אישית הייתי ממליץ על KOSS. במחיר של כ-20$ יש לך את ה-KSC75 ובכ-10$ נוספים יש את ה-SportaPro שעולות ארץ כ-300 שקלים למיטב זיכרוני. אוזניות מעולות שניהן, הספורטהפרו זוכות לשבחים במידה שלא תאומן לעומת המחיר הזעום שלהן, ואני לא מסתמך רק מרשמים שקראתי ברשת אלא גם משמיעה שלי ושל חברים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

מה שאתה צריך זה התנגדות נמוכה וחשוב מאוד שתהייה גם נצילות גבוהה. אוזניות ניידות בדר"כ מתאפינות בנצילות גבוהה.

לא יודע אם שמת לב, אבל מחיר האוזניות שציינת הוא 40$, ולא 30 מקסימום.

ד"א, דאבל-פוסטינג אסור לכן הייתי מציע לך לערוך.

אני אישית הייתי ממליץ על KOSS. במחיר של כ-20$ יש לך את ה-KSC75 ובכ-10$ נוספים יש את ה-SportaPro שעולות ארץ כ-300 שקלים למיטב זיכרוני. אוזניות מעולות שניהן, הספורטהפרו זוכות לשבחים במידה שלא תאומן לעומת המחיר הזעום שלהן, ואני לא מסתמך רק מרשמים שקראתי ברשת אלא גם משמיעה שלי ושל חברים.

Anatoli.

דבר ראשון, תודה רבה על התגובה המעמיקה..

מצטער על הבורות אבל מה זה בדיוק דאבל פוסטינג?

המחיר של האוזניות שציינתי ב-Digital Photo Club אם אתה מכיר הוא 24 דולר.

ובקשר לאוזניות של Koss שמתי לב אליהם באמת, אבל ראיתי שיש להם התנגדות יחסית גבוה מאוד, לא הייתי בטוח אם הן יהיו מתאימות לצרכים שלי בגלל זה ירדתי מהן, אם אתה אומר שהספורטהפרו יכולות להוציא לי ווליום גבוה כמו הסוני ספורט או יותר אני אשמח לקנות אותן למרות שהן גם נראות ממש לא משהו..

פורסם

דאבל-פוסטינג משמעו פרסום 2 הודעות ברצף על ידי אותו משתמש.

הפוטרהפרו באמת עם התנגדות גבוהה, ואני לא השוותי אותן מעולם מבחינת עוצמה כך שאני לא יכול להבטיח שהן יהיו חזקות במיוחד. מה שכן אני יודע זה שהן נשמעות טוב.

בקשר למכוערות תחליט לבד. לדעתי הן לא נראות רע במיוחד, לפחות לא במידה כזו שתפריע לי לקנות אותן למרות שהן נשמעות מעולה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

כן..

כנראה תהיה להן התנגדות גבוה מדי בשביל דיסקמן חלש יחסית, אני לא רוצה לקחת את הסיכון..

בכל מקרה, מה אתם חושבים על הדגם של סוני שמצאתי? הוא נראה לי ממש האולטימטיבי בשבילי.. גם התנגדות נמוכה, גם קלות מאוד, גם מאחורי הראש שאני ממש מעדיף על כל סטייל אחר, גם מתקפלות לגודל פיצי וגם ב=המחיר שלהם הוא בערך 30 דולר!

בבקשה, תנו חוות דעת עליהן..

פורסם
  • מחבר

מצטער שאני מקפיץ אני פשוט חייב עזרה דחוףףףףף!! :-*

פורסם

הכי פשוט (אם כי לא הוגן..) - קח את הנגן שלך לחנות מכובדת של אוזניות (למשל אדר ברח' החשמונאים בת"א) ונסה להתאים לעצמך את האוזניות שהכי יישמעו לך. זה המון ענין של יכולת שמיעה וטעם אישי.. אל תיקח סתם המלצות - שפוט בעצמך.

פורסם

המלצה מעולה, במיוחד לאור העובדה שהם גם היבואנים של KOSS בארץ, מה שייתן לך אפשרות לשמוע את האוזניות האלה עם הנגן שלך.

Anatoli.

פורסם

נדב נדב נדב

קודם כול הדיסקמן שבקרוב יהיה שלך ....עכשיו הוא שלי ;)

זאת סתם שטות דבילית....

נחש מי זה :xyxthumbs:

פורסם

אני ממליץ לך על אלו של סוני אפשר למצוא אותם ב29 דולר גם אוזניות לפנים!

והם גם 16 אום.

100DB

6HZ - 23KHZ

וגם קטנות ,אני הולך להביא אותן אני חושב.

פורסם

מצטער על ההמלצה השגויה לאוזניות האלו.

קראתי עכשיו ביקורת עליהם ואמרים שהם לא טובות בכלל ולא שוות אפילו דולר.

שכח מזה

פורסם

אני ממליץ בחום רב ומנסיון על אוזניות in ear מדגם sennheiser mx 550

לינק :

http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/500231

בארץ קניתי אותן בחנות דיסקים ב - 150 שקל

בחו"ל הן עולות בסביבות ה-20 דולר

תאמין לי - לא תתחרט לשניה על הרכישה הזאת

סאונד מעולה באיכותו

ווליום מאוד גבוהה

שני הקריטריונים בהשוואה להרבה סוגים אחרים של אוזניות שהתנסיתי בהן, כולל סוני ושאר ירקות.

אני משתמש בהן עם ה IRIVER H120 שלי, ומקבל ווליום ואיכות יוצאים מן הכלל - בחיים לא שמעת אוזניות כאלה.

מאוד מאוד מומלצות.

אם תחפש בגוגל ביקורות עליהן - תקרא רק טוב.

פורסם

סוף סוף מישהו ענה לך תשובה שמקובלת עלי :yelclap:

sennheiser !!!!

יש לי שני דגמים ואין יותר כיף מלשמוע באוזניות האלו, אני קניתי לנגן MP3 שלי את sennheiser mx 400

שעלה 105 ש"ח. ה550 לא יאכזבו אותך, אבל הן עולות יותר ואתה יכול להסתפק ב400 בכיף.

אני קניתי אותן כאן www.music10.co.il/shop.

תהנה.

פורסם
  • מחבר

וואו איזה מגניב!!

ראיתי את כל הסידרה של MX של Sennheiser וזה ממש נחמד, קראתי ביקורות טובות מאוד עליהן, עכשיו רק נשאר לדעת אם הן נוחות כי בד"כ הייתה לי בעיה עם אוזניות כפתור, הם תמיד נופלות בכל נגיעה הכי קטנה בכבל ולא יושבות טוב על האוזן, אני מקווה שאלו לא ככה.

בכל מקרה יש לי כמה שאלות, מישהו יכול להסביר לי קצת על ההבדלים בין כל הדגמים? mx400, mx500, mx550, וכו'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים