פורסם 2002 ביולי 123 שנים בטעות מחקתי את תקיית המשחק עצמה, וכעת כשאני רוצה להתקין מחדש הוא אומר לי כי המשחק מותקן כבר וכי אני צריך להסיר את הקודם, ואם אני רוצה להסיר אותו אין לי את מה ! עזרה בבקשה, זה דחוף !!
פורסם 2002 ביולי 123 שנים Start -> Run -> Regeditתחפש את הערך SOF 2 או Soldier of Fortune II וזהו...תסיר כל מה שתמצא, רק... בזהירות!
פורסם 2002 ביולי 123 שנים אז מה מחקת את כל התיקייה מהרג'יסטרי ? כי לחבר שלי יש את אותה בעייה עם MOHAA
פורסם 2002 ביולי 123 שנים חבל שלא תפסתי את התרד הזה בחיתוליו. יש כלי בנורטון סיסטמוורקס שמטפל בהתקנות או הסרות שגויות וחוסך ממך את הנזק האפשרי בחיטוט ברג'סטרי... ד"א - אני מניח שגיבית את הרג'יסטרי לפני השינוי, נכון?
פורסם 2002 ביולי 123 שנים חבל שלא תפסתי את התרד הזה בחיתוליו. יש כלי בנורטון סיסטמוורקס שמטפל בהתקנות או הסרות שגויות וחוסך ממך את הנזק האפשרי בחיטוט ברג'סטרי... ד"א - אני מניח שגיבית את הרג'יסטרי לפני השינוי, נכון? אוי באמת.... כל עוד יודעים מה עושים אין בעיה
פורסם 2002 ביולי 123 שנים לא נכון... אני מניח שגם אני וגם אתה לא מכירים את הרג'סטרי על בוריו (אלא אם כן יש לך איזשהו MCP שפיספסתי?)...מחיקה של מפתח לא נכון יכולה לגרום במיקרים מסוימים לקריסה מוחלטת של מערכת ההפעלה, מניסיון.אני מניח שהחברה שפיתחו את נורטון סיסטמוורקס יודעים "קצת יותר טוב" ממני ומרובנו פה מה הם עושים פה, ותאמין לי אני לא בחור צנוע בד"כ ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.