פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים שלום.יש לי כרגע רשת בין שני מחשבים באמצעות כבל רשת מוצלב, כולל שיתוף אינטרנט.עכשיו הינה הבעיה.רב הזמן המחשב השני שמחובר ע"י כבל רשת למחשב השני כבוי ברגע שאני מדליק אותו אז יש לו שיתוף אינטרנט, אבל במחשב ה"שרת" אני לא יכול לפתוח את שיתוף הקבצים לאחר שאני מפעיל מחדש את המחשב שרת אז הוא מוצא את השיתוף קבצים.מה אפשר לעשות כדי שהוא ימצא את שיתוף הקבצים מיד?תודה
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים תריץ על המחשב השני אחרי שהמחשב עם ה- ICS עלה.ipconfig /renewאם זה עוזר, אז זה בגלל כשהמחשב השני עולה ולא מוצא שרת DHCP הוא ממציא לעצמו כתובת IP.בכל אופן, אתה יכול לתת לו כתובת IP קבועה.
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים מחבר את זה לא בדקתי. אני אנסה מחר,אבל הקטע המוזר שיש שיתוף אינטרנט כאשר שיתוף קבצים עדיין אין.
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים זה לא ממש מוזר.שיתוף אינטרנט זה סה"כ NAT (נעשה ברמת ה- IP)שיתוף קבצים נעשה ברמת האפליקציה (SMB מעל NetBios). יש יותר דברים שיכולים להפריע.תנסה לגשת לשיתוף דרך כתובת ה- IP(כלומר שני סלשים ואז IP במקום שני סלשים ואז שם המחשב).זה יכול לקרות אם משום מה המחשבים לא באותו workgroup.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.