עבור לתוכן

מאיזה אתר אפשר להזמין WOW לארץ?

Featured Replies

פורסם

מה פתאום ebay !? ב WOW יש CD-KEY יחודי לכל קופסה !

אם תקנה יד שניה אתה לעולם לא תדע למי עוד יש את ה CD-KEY,

במקרה הזה (משחקי רשת) עדיף לשלם קצת יותר ולדעת שלאף אחד בעולם אין ה CD-KEY שלך.

לך על amazon.co.uk אבל תדע שאין להם את המוצר במלאי ועם המחיר של המשלוח אתה עובר את ה 50$.

(תזמין מאתר ארופאי בשביל לשחק עם הגירסה הארופאית)

בשביל זה יש דירוגי מוכרים ב EBAY... אם כי באמת במחשקים כמו WOW עדיף להיזהר... במשחקי ONLINE אחרים (כמו COUNTER STRIKE) זה פחות חשוב, אם כי גם שם צריך להיזהר...

• תגובות 53
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם ב COUNTER STRIKE ה CDKEY חשוב.

פורסם

כן, אבל במקרה הכי גרוע ב CSS הלך ה KEY, בוכים ומשיגים חדש... ב WOW ה KEY קשור לדמות שלך, ושם אם למישהו אחר יש את ה KEY, זה הרבה יותר בעייתי (מחיקת דמות / הריסתה וכו')... אם כי שוב, בשתי המקרים קנייה ממישהו בדירוג גבוהה ללא רבב, לרוב מונע את מרבית הבעיות...

פורסם

עדכון ל HONOR SYSTEM החדש שהולך להיות ב PVP SERVERS, פשוט לא יאומן איזה רמת השקע נכנסת למשחק הזה !!!!!!!

http://www.wow-europe.com/en/pvp/pvp-article-part2.html

אתה קניתה את המשחק כבר? ואם כן אז מאיפה?

פורסם

אני מקסימום שיחקתי ב BETA לפני כמה שבועות... אין לי זמן בשביל להשקיע במשחק עצמו... מי שבאמת רצה את המשחק היה צריך לעשות PREORDER לפני כמה חודשים טובים :) זה היה די ברור שהוא יהיה OUT OF STOCK, כמו בארה"ב, די מהר...

פורסם

גם בארץ הוא OUT OF STOCK לפי מה שידוע לי.

אגב מה ההבדל בין גירסאת USA של המשחק לבין ה EUROPE?

פורסם

הוא OUT OF STOCK, כי כל המטורפים לעניין כבר עשו PREORDER חצי שנה לפני....

לפי דעתי ההבדל הוא פשוט שאתה יכול לשחק רק מאיפה שקנית.. מבחינת תכנים, אני מניח שאולי דברים חדשים יהיו קודם באמריקאי ואחרי זה באירופאי, אבל זה כבר קטן.. וכמובן יש את הנושא שבאמריקאי, יותר אנשים מדברים אנגלית :)

פורסם

אין....

עם "טיפול קטן" אפשר להפוך גירסה אמריקאית לUK...

הבעיה שיוצא PATCH אז צריך להחזיר בשביל להוריד את הPATCH ואז להחזיר שוב לUK

דרך אגב אל תקנו בEBAY... כי יש מכשיר כזה שעוטף ניילונים (כמו פאן לשיער) על דברים... אז אפשר לקחת KEY ולעטוף והוא נראה כמו חדש וגם BLIZZARD לא מתים על הרעיון

פורסם

אין....

עם "טיפול קטן" אפשר להפוך גירסה אמריקאית לUK...

הבעיה שיוצא PATCH אז צריך להחזיר בשביל להוריד את הPATCH ואז להחזיר שוב לUK

דרך אגב אל תקנו בEBAY... כי יש מכשיר כזה שעוטף ניילונים (כמו פאן לשיער) על דברים... אז אפשר לקחת KEY ולעטוף והוא נראה כמו חדש וגם BLIZZARD לא מתים על הרעיון

אתה יכול לפרט על הטיפול ? ה ACTIVATION KEY עצמם לא תקפים רק לאחד מהם ?

איך "עוטפים" KEY בדיוק ? זה סתם מספר.. כשאתה קונה...

סתם דוגמא, הנה:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=4596&item=8176119863&rd=1

הבחור נותן CDKEY למשחק, הוא מכר עד היום 128 פריטים ויש לו דירוג של 100% אמינות, אז דווקא המוצר ה 129 שלו יהיה חרא?

מה גם יש אנשים שמוכרים עם דירוג של 100% והם מכרו 1000+ פריטים עד היום...

פורסם

superginiman - המחיר שם (נכון לעכשיו) עומד על 46$ תוסיף לזה 10$ משלוח(ה) (בתוך ארה"ב) והגעת למחיר שעולה משחק חדש (מקורי) כולל משלוח.

אתה יכול לקנות ממנו, אבל יש פה הימור...

פורסם

הרעיון הוא: שלי למשל יש ACCOUNT אירופאי אז אני יכול לקחת את המשחק האמריקאי ולשנות אותו שיהיה אירופאי, אבל אני לא אוכל לעשות LOGIN אם הוא יהיה כמו שהוא לפני שהפכתי אותו(אמריקאי) כי מה שחשוב זה הACCOUNT ...(האירופאי במקרה זה)

וגם כמובן באירופה יש פחות לגים....

פורסם

הזמנתי את המשחק מ GAME.NET

עלות המשחק כולל משלוח היתה 289 שקלים והמשחק הגיע תוך 4 ימי עבודה.

המשחק עובד ה CDKEY בסדר

והכל סבבה :xyxthumbs:

פורסם

הזמנתי את המשחק מ GAME.NET

עלות המשחק כולל משלוח היתה 289 שקלים והמשחק הגיע תוך 4 ימי עבודה.

המשחק עובד ה CDKEY בסדר

והכל סבבה  :xyxthumbs:

מתי עשיתה את זה? כי לפי מה שכתוב באתר המשחק OUT OF STOCK.

פורסם

סליחה על התגובה המאוחרת אך המשחק הגיע לידי לפני כשבועיים בלבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים