עבור לתוכן

מאיזה אתר אפשר להזמין WOW לארץ?

Featured Replies

פורסם

אהלן,ניסיתי להזמין את WOW דרך amazon.co.uk והאתר הרשמי של בליזרד אבל הם לא שולחים לארץ, איזה אתרים כן שולחים לארץ ? כי אני ממש לא רוצה לקנות את המשחק מחנות כי שם זה עולה יותר . כמוון שיהיה במחיר סביר

תודה לעוזר.

• תגובות 53
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני השגתי מאנגליה ב250 שקל עם משלוח... :P

תנסה למצוא אנשים שבאירופה

פורסם
  • מחבר

ושוב השאלה , מאיפה קניתה את זה?

פורסם

אנגליה...?

פורסם

game.net הוא האתר שהרבה מזמנים ממנו

פורסם
  • מחבר

אנגליה...?

טיפש .... מן הסתם בדיון שאלתי מאיזה אתר מזמינים ... אז הבנתי שזה מאנגליה אבל איזה אתר מאנגליה.... -.-

פורסם

כמה זה עולה בכלל בארץ המשחק?

פורסם

כמה זה עולה בכלל בארץ המשחק?

בארץ 350-370 ש"ח.

בחו"ל (אנגליה בעיקר כי הם מספקים את הגרסא האירופית) 220-260 ש"ח כולל משלוח בדואר רשום לסניף הדואר הקרוב לביתך.

עם המשחק מקבלים חודש מתנה, לאחר מכן תשלום חודשי (אם אתה מעוניין כמובן) של 60-70 ש"ח (בהתאם להתחייבות שלך).

פורסם

למה הפרש מחירים כזה גדול :screwy:. חשבתי רק על חומרה יש הפרש מחירים גדול בין חו"ל לפה בארץ.

אז כבר עדיף באמת להזמין מחו"ל את המשחק, ולהוסיף 60 שקל לחודש נוסף, וכבר מגיעים רק למחיר של המשחק בארץ...!

פורסם

אני חושב שהמחיר בארץ גבוה כי החנויות הבינו שיש להם הזדמנות לדפוק את האנשים כי חייבים ליקנות את המשחק, אי אפשר להוריד אותו

פורסם

לא שאני מצדיק, אבל בארץ יש גם חוברות מתורגמות לעברית (מודפס בארץ), וכו', לא ? זה בטח עולה...

מה גם... הכי טוב, פשוט להוריד את ה ISO מהאינטרנט (יש מאיפה), ואז רק לקנות איזה KEY ממישהו ב EBAY, יוצא יותר זול :)

פורסם

ברוב המקרים ה"חוברת" היא דף מסכן שאומר שיש מדריך על הדיסק אין שום הצדקה למחיר של 360 שקל לעומת ה240~ שהוא עולה בחול

החנויות עושות רווח עצום במקרה הזה

ולא הייתי קונה סידיקי באיביי, אף אחדש לא בטיח לך שהוא לא ימכור אותו שוב/ישתמש בו בעצמו/בליזארד לא תהיה מרצוה מהמכירה החוזרת ותסגור את הסידיקי

פורסם

ברוב המקרים ה"חוברת" היא דף מסכן שאומר שיש מדריך על הדיסק אין שום הצדקה למחיר של 360 שקל לעומת ה240~ שהוא עולה בחול

החנויות עושות רווח עצום במקרה הזה

ולא הייתי קונה סידיקי באיביי, אף אחדש לא בטיח לך שהוא לא ימכור אותו שוב/ישתמש בו בעצמו/בליזארד לא תהיה מרצוה מהמכירה החוזרת ותסגור את הסידיקי

זה סיכון, אבל בשביל זה כדאי לקנות ממישהו שיש לו דירוג אמינות גבוהה, ולא מסתם מישהו (זה מה שלימדו אותי, מישהו שקנה CDKEY של HL2 :) ) ותאמין לי שיש הרבה מוכרים אמינים, וקונים שם CDKEY של הכל...

לפי דעתי מרבית הרווח הולך ליבואן ולא לחנויות עצמן, אבל אני לא בטוח...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ובכל זאת, מאיפה להזמין ??   :s07:

ב game.net רשום   :(

Availability:   Out Of Stock

ו - play.com  :(

לא שולחים לארץ הקודש, ואין להם אותו במלאי.

ב http://specialreserve.co.uk

Stock Availability: Due Soon

והם אמינים ? אף פעם לא שמעתי עליהם.

רשמת שאי אפשר להזמין מ amazon.co.uk , למה אי אפשר ??

(שלחתי להם דואר לפני 24 שעות ועדיין לא חזרו אלי  :-\ )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים