פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים איך עובדים עם תת מערך? מה החוקיות?ואם אפשר אז הנה השאלה(בגרות קיץ 2004, 2 יחידות):נתון תת מערך דו מימדי בגודל 12X12 המכיל מספרים שלמים מ-1 עד 30 (כולל).במערך יש "רביעייה K" אם המספר K מופיע במערך ב-4 תאים של תת מערך בגודל 2X2.מה שצריך לעשות: בוליאני אם יש "רביעייה K" או לא.
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים אין דבר כזה תת מערךהם סתם נתנו לקטע מסוים במערך הדו מימדי את השם תת מערךאו שאני טועה וזה למה קיבלתי 78 ומגן 90 חחחח
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים תת מערך הוא חלק מן המערך. הוא לא מערך בפני עצמו. כל מספר איברים שקטן מגודל המערך עצמו מהווה תת מערך.
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים תת מערך הוא חלק מן המערך. הוא לא מערך בפני עצמו. כל מספר איברים שקטן מגודל המערך עצמו מהווה תת מערך.צודק2 לולאות פשוטות ותיספר כמה פעמים מופיע K, אם 4 אז יש לך תת-מערך(לפי ההגדרה שלהם)
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים תת מערך זה משהו שהם המציאו כי גם אני לא שמעתי על משהו כזה(או ששמעתי ואני לא זוכר). בכל מקרה הם כנראה מתכוונים שהמערך לא מתחיל מההתחלה שלו ולא נגמר בסוף כמו שMAVE אמר.עריכה: תמיד יש מישהו שמשיג אותי. אררר.
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים אה יופי אז לא זה הסיבה שקיבלתי 78....כולם מסכימים שזה עצוב מאוד שלאינטרנט יש אותו משקל בציון הסופי כמו מדעי המחשב ב'? אבל קיבלתי 93 על פרויקט שלא אני בניתי אז סבבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.