פורסם 2002 ביולי 123 שנים אני השמן היחידי פה......? אני האבר ויניב .... מה איתנו ? [שיעול] 92 קילוו [/שיעול]
פורסם 2002 ביולי 123 שנים מחבר מלאים נו .... אבל יש עליהם את ה10 קילו עודפים אבל תראה איזה יופי אני וחבריי לשווארמה עומדים פה בעמדת רוב
פורסם 2002 ביולי 123 שנים מחבר אני השמן היחידי פה......? אני האבר ויניב .... מה איתנו ? [שיעול] 92 קילוו [/שיעול] א.... אתה 92 קילו ??? בן 14 ? לא בריא מספיק לזלול סבינקה !!
פורסם 2002 ביולי 123 שנים למה זה מגניב... אם אני מעצבן את מישה, הוא תופס אותי, מסובב אותי שתי שמיניות באוויר, מוריד לי ת'מכנסיים, ודוחף לי פסטרמה לתחת.LOL!!!!! NOT!!!!!!
פורסם 2002 ביולי 123 שנים א.... אתה 92 קילו ??? בן 14 ? לא בריא מספיק לזלול סבינקה !! סבינקה? ROFL :lol:
פורסם 2002 ביולי 123 שנים אורי יא דיאט ג'חנון :lol: אני אישית לא הייתי מוותר...... ;D BTW למה אתה לא באיסיקיו?
פורסם 2002 ביולי 123 שנים אני רוצה לשחות כל יום עכשיו אבל אני מפחד להרזות... אני נוטה להרזות מאוד מהר ושחייה זה ספורט אירובי כך שזה שורף הרבה מאוד קלוריות. אז בינתיים שכיבות שמיחה (ככה כותבים את זה), כפיפות בטן ומתח כל יום מספיק לי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.