פורסם 2002 ביוני 3023 שנים מחבר אני....אני...לא התכוונתי לזה... אוף....הייתי צריכה לשתוק... YOU GOT IT WOMEN !
פורסם 2002 ביוני 3023 שנים לא ממש כשמתאמנים כמו שצריך באמת יש ממה......... חוץ מזה תשים אותי מול כל בן 14 אחר ואתה לא תאמין כמה אתה שוקל? אני גם בן 14, גובה 1.60 שוקל רק 47, מתעמן 3 שנים בחוג אומנות לחימה... ומסוגל לעשות אפילו שפגט... אתה מאמין עכשיו? :smoke: :saint: חלשלוש אתה מה? גובה 1.75/6 57 קילו בערך התאמנתי 7 שנים בג'ודו והבנה עברתי לג'יו ג'יטסו (בגלל שזה הרבה יותר אלים)
פורסם 2002 ביוני 3023 שנים מחבר אני בן 18 וחצי 1.79 התאמנתי בקרב מגע (יש גביע) וחדר כושר ומאז עליתי 8 קילו ואני עומד על 89 :'( אבל זה הולך לרדת בצבא ובגדול !!!!!!!!!! אבל בכל מקרה לא הייתי רוצה להיות איטרייה כמו חלק מהקטינים פה ;Dתתביישו לכם רזים !!!
פורסם 2002 ביוני 3023 שנים 1.76אם תסתכל עלי אתה ככה סתם אני לא ייראה שרירי במיוחד...אבל לא רואים עלי כי אני מתאמן הרבה ברגליים, בגלל הטניס, אחרי שלוש שברים באותה נקודה ברגל חייבו אותי להתאמן.ידיים וכתפיים אני גם מתאמן , ושיהיה ברור אני לא משחק טניס בשביל הכושר: ההפך.
פורסם 2002 ביולי 123 שנים אני בן 14 גובה: 1.77-1.80 בערך ,משקל: 60.5 רק כדי להשוות , כשהייתי כיתה ו' שקלתי קילו יותר והייתי ה20-25 ס"מ פחות : . התאמנתי כל הקיץ שנה שעברה וגם בחורף . לא התאמנתי כבר שבוע , אני עוד מעט אתחיל .
פורסם 2002 ביולי 123 שנים אני השמן היחידי פה......? אני האבר ויניב .... מה איתנו ? האבר ויניב שמנים?! הייתי אומר שחדר הכושר הוא לא המקום החביב עליהם כרגע אבל להגיד שהם שמנים? זה כבר מוקצן... זה כמו להגיד שאני שמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.