פורסם 2002 ביולי 1023 שנים ואיי, איזה ת'רד של זיוני שכל... קראתי קצת ונישברתי מ"הרמה הגבוהה" של הבחורים הצנועים פה. שופעים צניעות פשוט... אז אני החלטתי להצטרף למשחק שלכם ("מי הכי שוורצנגר פה"), שימו לב: בן 24, 184 ס"מ, 82 ק"ג. למדתי ג'ודו בכיתה ג' (חגורה צהובה) קראטה בכיתה ו' (כתומה) כדורסל בתיכון אח"כ כדורגל (הייתי הקפטן שנתיים) קורס צלילה, צניחה חופשית וגם צבאית, רכיבת שטח תחרותית על אופני-הרים. אלוף בפטנק (אל תשאלו מה זה אין לי כח). 100 בבוחן בראו"ר. מה עוד? בכאפה אחת אני מוריד את כולכם פה תפסיקו לתפוס תחת כולם!! פלצנים.הנה, גם אני יכול. ;D היכונו, היכונו !! בקרוב התחרות "מי הבחור הכי שווה בפורום" (...אני)
פורסם 2002 ביולי 1023 שנים יש לכם דרכים לעשות את הבטן מוצקה יותר?אין לי בעיות בגוף ככה פשוט אני רוצה לעשות קוביות.
פורסם 2002 ביולי 1023 שנים ראיתי מכשיר בערוץ הקניות, שאתה מתקשר אליהם, מעביר להם כסף ויש לך קוביות!!זהו, לא צריך לעשות כלום.. אתה נותן מס' כ. אשראי והופה סטופה יש לך קוביות!!!נראה לי שזה מאה אחוז יעבוד..
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים ראיתי מכשיר בערוץ הקניות, שאתה מתקשר אליהם, מעביר להם כסף ויש לך קוביות!!זהו, לא צריך לעשות כלום.. אתה נותן מס' כ. אשראי והופה סטופה יש לך קוביות!!!נראה לי שזה מאה אחוז יעבוד..נראה לי שאתה 100 % ציני.
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים ראיתי מכשיר בערוץ הקניות, שאתה מתקשר אליהם, מעביר להם כסף ויש לך קוביות!! זהו, לא צריך לעשות כלום.. אתה נותן מס' כ. אשראי והופה סטופה יש לך קוביות!!! נראה לי שזה מאה אחוז יעבוד.. נראה לי שאתה 100 % ציני. אומנם עדיין אין כזה דבר, אבל אני מבטיח שיהיה..
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים לא הליכה ולא ריצה, שום ספורט כזה לא יעזור.ספורט מוטורי.. זה בשליטה - במיוחד כי שמנים זה לא תמיד דבר רע.נ.ב ראו ולמדו מהגורו:: 1.7.. ותצטידו בדיווקס.http://www.hwzone.co.il/newspics/ori/traker.avi
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים מעניין מי הכי רזה בפורום : :smoke: אין רזים יש רק שמנים או שרירים ;D ;D ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.