פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים ברשותי נתב אדימקס 9104 ורציתי לדעת איך אני יכול להשתמש ב Upnp ועם אילו תוכנות?תודה
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים UPnP - Universal Plug & Playכלומר תוכנות (לדוגמא: אימיול) שמשתמשות באותו פרוטוקולפותחות בעצמן את הפורטים בנתב ללא צורך שלך להגדיר את זהתקן אותי אם לא עניתי לשאלתך
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים emule לא משתמש בזההתוכנה היחידה פחות או יותר שיודעת להשתמש בזה היא המסנגר (או ה-netmeating). כל מחשב ברשת יכול לקבל\ לשלוח קבצים, להשתתף בועידת קול ווידאו בלי שום הגדרות.
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים צודקזה פיתוח של מייקרוספוט ולכן לרוב רק התוכנות שלהם יודעות להישתמש בזהאבל אתה טועה בקשר לקבלה ושליחהלדוגמא בנתבים(EDIMAX לרוב) אם לא פותחים את הפורטים הנכונים לא תוכל לקבל קבצים דרך ה ICQאו לפתוח שרתים כמעט מכול סוג שהוא
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים upnp זה חתיכת חור אבטחהלא הייתי ממליץ להשתמש בזה,אני ביטלתי את האופציה הזאת.
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים מחבר אוקיי קיבלתי תשובהויש לי עוד שאלה חבל לי לפתוח תראד חדש איזה פורטים אני צריך לפתוח כדיי לאפשר קבלת קבצים באיי סי?תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.