עבור לתוכן

קדיחת חורים

Featured Replies

פורסם

אתם כבר יודעים את הטמפרטורות שלי,יותר מ60 מעלות.

החלטתי לקדוח חורים במארז בשביל איוורור טוב יותר, מה אתם אומרים?

אולי אני יוסיף מאוורר בדלת?

• תגובות 39
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

פגיעה במה ???

פורסם

צפה פגיעה?

גם אני רוצה לקדוח חורים לכן נכנסתי למדריך שיש באתר , הורדתי את השבלונה למאוורר 120mm וכאשר ניסיתי לפתוח את הקובץ בוורד הוא הראה לי כל מיני אותיות מוזרות , כאשר פתחתי את התמונה באתר והדפסתי התמונה היתה הרבה יותר קטנה מ120

מה לעשות?

תודה

פורסם
  • מחבר

התכוונתי סתם חורים מקדחה ופרררר חור אחד חור שני.

בדביל שיהיה פתחי איורור למארז

פורסם

צפה פגיעה?

גם אני רוצה לקדוח חורים לכן נכנסתי למדריך שיש באתר , הורדתי את השבלונה למאוורר 120mm וכאשר ניסיתי לפתוח את הקובץ בוורד הוא הראה לי כל מיני אותיות מוזרות , כאשר פתחתי את התמונה באתר והדפסתי התמונה היתה הרבה יותר קטנה מ120

מה לעשות?

תודה

השבלונות הן בפורמט PDF.

אתה זקוק ל-Acrobat Reader בכדי לפתוח קבצים אלו.

פורסם

וואלה

אני זוכר שזה פתח את הקובץ בתוכנה הזאת אצל חבר שלי

שנייה , היא לא צריכה לבוא עם ווינדוס?

פורסם

וואלה

אני זוכר שזה פתח את הקובץ בתוכנה הזאת אצל חבר שלי

שנייה , היא לא צריכה לבוא עם ווינדוס?

חוץ מזה כול העולם ואחותו באים עם ווינדוס :lol:

פורסם
  • מחבר

מה???

לאף אחד אין רעיון איפה למקם את המאווררים??????????

יש לי אחד למטה מתחת לדסק הקשיח שמכניס ואחד מתחת לספק שמוציא.

פורסם

תקדח חור למעלה והמאוורר בו יוציא ועוד חור מול ה- hsf של הלוח שיכניס בנוסף חור מאחורי המארז מתחת למאוורר שנמצא שם ושיכניס.

כמו חן אתה חייב (מאוד חייב) להחליף hsf למעבד אני הייתי ממליץ על ax7. וכמובן ac3 (גריז טרמי)

פורסם

תקדח חור למעלה והמאוורר בו יוציא ועוד חור מול ה- hsf של הלוח שיכניס בנוסף חור מאחורי המארז מתחת למאוורר שנמצא שם ושיכניס.

כמו חן אתה חייב (מאוד חייב) להחליף hsf למעבד אני הייתי ממליץ על ax7. וכמובן ac3 (גריז טרמי)

תיקון קטן, זה AS3 לא AC3, קיצור של ARCTIC SILVER 3

פורסם
  • מחבר

שברתי שיא המעבד הגיע אחרי 4 שעות משחק בGTA3 ל77 מעלות, ישר בלי שום כיבוי מסודר כיביתי את המחשב!!!

יש כאן קישור לגוף קירור שלי:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_153&products_id=318 אני יודע שהאתר לא אהוב עליכם אבל פה מצאתי את הגוף קירור.

מבקש עזרה דחוףףף.

מה זה AX7?

ועוד משהו יש מאוורר שחבר שלי הביא לי, יש לו רק שני חוטים בודדים שחור ואדום יש שיטה לחבר אותם?

פורסם

שברתי שיא המעבד הגיע אחרי 4 שעות משחק בGTA3 ל77 מעלות, ישר בלי שום כיבוי מסודר כיביתי את המחשב!!!

יש כאן קישור לגוף קירור שלי:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_153&products_id=318 אני יודע שהאתר לא אהוב עליכם אבל פה מצאתי את הגוף קירור.

מבקש עזרה דחוףףף.

מה זה AX7?

ועוד משהו יש מאוורר שחבר שלי הביא לי, יש לו רק שני חוטים בודדים שחור ואדום יש שיטה לחבר אותם?

AX7 זה גוף הקירור, קרוב לוודאי הכי טוב בשוק כיום... הגופי קירור (לא HSF כמו Volcano 7+ שזה גם גוף קירור וגם מאוורר) היחידים באמת שמתחרים בו הם מאותה חברה והם ה-SLK600 וה-SLK800 כאשר ההבדל ביניהם הוא שה-800 גדול יותר וכמו ה-AX7 הור מחזיק עליו מאוורר 80MM...

לעומתם יש לך כמובן את ה-Volcano 7+... אני מציע לך ללכת עליו כי הוא נותן לך ביצועים כמעט שווים ולעיתים יותר טובים, והוא עולה הרבה הרבה פחות... יש לו גם מפסק שמאפשר לך לבחור את מהירות המאוורר מה שכמובן משפיע על הרעש... יש לך LOW - 3000RPM, MEDIAN - 4800RPM ו-HIGH - 6000RPM...

יש לך גם את ה-Volcano 7... שהוא נחשב פחות טוב... אבל יכול לספק אותך אני מאמין... הוא, בניגוד ל-7+ לא משתמש במאוורר 70MM אלא ב-80MM כמו ה-AX7... אגב... מומלץ מאד להשתמש באותו מאוורר שהוולקנו 7 משתמש בו על ה-AX7... מדובר ב-Thermaltake Smart Fan... יש לו חיישן שקובע את המהירות שלו עפ"י החום... לא נחשב הכי יעיל על הוולקנו אבל שמעתי שהוא נותן ביצועים נהדרים על ה-AX7... מומלץ בחום... (או שבקור... איך שתרצה... ;D )

בקשר למאוורר שחבר שלך נתן לך... מה הגודל???

השני חוטים הם החוטים שמעבירים את החשמל במאוורר... החוט השלישי שלפעמים יש משמש את ה-MOBO כדי לדעת מה מהירות הסיבובים של המאוורר... זה לא חשוב לך כל כך במאוורר של המארז... רק המאוורר של המעבד, צ'יפסט אם יש, וספק...

כדי להשתמש במאוורר עם שני חוטים אתה צריך למצוא דרך לחבר אותו לחיבור מולקס (החיבור עם ה-4 פינים שמחבר לך את הHD לספק וכו')... אתה צריל לחבר את הצבעים בהתאמה בחוטים... ואז זה יעבוד... בעיקרון, לך לחנות מחשבים שלך ותבקש חיבור מולקס כדי לחבר מאוורר... הם צריכים לדעת מה לתת לך... אם לא... תעבור חנות כי הם פארשים שלא יודעים שום דבר על העסק שלהם...

פורסם
  • מחבר

פשששש איזה השקעה של הודעה 8)

המאורר שחבר שלי נתן לי הוא 80 מ"מ.

אין אני יחבר את החוטים למתאם?

וכמו שאמרתי רק שני חוטים אדום ושחור לשנהם אין פינים.

לא הבנתי בקשר למאוורר של הולקן+ הרי הוא בא עם מאוורר אז למה להחליף ?

ואין לי 300 שקל כדי להוציא על גוף קירור

פורסם

אם זהו התקציב שלך קח וולקנו +7 אם איזה מאוורר שתבחר ותגיע בערך ל200 שקל מינמום אלא אם כן מבאים מאוורר עם גוף הקרור ואתה יוצא ב- 150 שק'.(תקנו אותי אם אני תועה במחיר)

פורסם
  • מחבר

רגע הוולקן 7+ לא מגיע אם מאוורר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים