עבור לתוכן

לשדרג את המודם b-focus שברשותי למודם רוטר(נתב) כדאי ?? צריך עזרה דחוף

Featured Replies

פורסם

המודם שברשותי הוא b-focus 270 pr . יש לי 3 מחשבים ואני מחבר אותם דרך ו hub. ועושה שיתוף אניטרנט .

הבעיה היא שברגע שאני מתנתק מהאינטרנט 2 המחשבים מתנתקים גם . עכשיו המודם שברשותי יכול להיהפך לנתב על ידי מדריך שהורדתי. וככה תיפטר בעיית ההיתנתקות מהאינטרנט.

עכשיו שאלתי היא ברגע שאני הופך את המודם לנתב לא יהיה חייגן אז איך אני מחבר את 2 המחשבים הנותרים לאינטרנט

האם אני צריך לקנות עוד משהוא ? האם זה אפשרי שזה יהיה אלחוטי ?? אני מבקש בבקשה להגיד לי בדיוק מה לקנות אם צריך. מה בדיוק אני צריך לעשות כדי שיהיה אינטרנט ב 3 המחשבים ??

אשצי להתפטר מבל הכבלים שיוצאים מה hub אם זה אפשרי :)

אז כככ מחשב האחד הוא פי סי עם 2 כרטיסי רשת

2 מחשבים ניידים . כל אחד יש לו כרטיס רשת

ו hub

הנה המדריך שלדרוג לנתב למי שרוצה לראות במה מדובר ....

http://www.bezeq.co.il/NR/rdonlyres/E9C00F96-F4F1-4A89-A0F0-2D4F8AF67949/3482/%F9%E3%F8%E5%E2%EE%E5%E3%EDECI%EE%E3%E2%ED270pr.pdf

האם כדאי לי בכלל לשדרג? האם יש חסרונות לרווטר ? נא לפרט בהרחבה..

תודה רבה

הא והנה עוד קישור ששייך למדריך

http://www.bezeq.co.il/resources/images/wow/wownet/eci.zip

פורסם
  • מחבר

אין פה אף אחד שמביןן? איפה כל החכמים ?

פורסם

למה להקפיץ?

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון להקפיץ. על המנגל ?

פורסם

אתה צריך בישביל רשת אלחוטית נטב אלחוטי וכרטיסי רשת אלחוטיים לכל מחשב

עכשיו אתה יכול לחבר את המודם כראוטר ואתה לא צריך יותר שום דבר .

זה אחלה כאשר יש לך רשת

פורסם
  • מחבר

ובלי אלחוטי . כאילו רק רק שאני הופך את המודם למודם רוטר..איך אני עושה? (עם ה HUB זה אשפרי? )

פורסם

א. לא בטוח שאתה צריך בכלל לשדרג את המודם. המודם יצא בשתי גרסאות שרק אחת מהם כדי לשדרג. תנסה להפוך אותו לראוטר ואם יהיו לך הרבה התנתקויות תחשוב על השדרוג. השדרוג עצמו דרך הWINDOWS די בעייתי. יש מחשבים שהוא פשוט נתקע ואז הלך המודם. אפשר לעשות אותו דרך ממשק המודם ואז הוא בטוח יותר.

ב. יש לך במסמך של בזק הוראות כיצד להפוך אותו לנתב. תהפוך אותו לראוטר ואז אתה פשוט מגדיר את כתובות הIP + Subnet + Gateway בכל מחשב שיתאימו למודם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים