פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים טוב ככה נתחיל במה שיש לי: נתב לא "מזוהה" לא יודע מאיפה הביאו אותו , חברת okeynet xg-2000 802.11g יש לי כרטיס רשת של edimax ew-7128g יש לי אינטרנט בכבלים, ספק נטוויזין ויש לי גם 012. הנתב לא תומך בl2tp אבל בpptp מודם terayon יש קשר בין הכרטיס לנתב אבל אני רוצה יצאה לאינטרנט ואני מנסה כבר ממש המון זמן אבל בלי הצלחה :kopfpatsch: הינה התמונה מה"קינפוג" של הנתב. והגדרות אייפי והכל ויש גם תמונה של הכרטיס רשת שמראה שיש חיבור תגידו לי איך למלאה ומה לעשות בבקשהההההההה תודה רבה למי שינסה לעזור :yelclap: אני שובר את הראש המוןן זמן [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים תבדוק פה את הכתובת של הPPTP של הספק שלךhttp://www.cables.org.il/cable-vpn/vpn.htmlאם שרת הDHCP בנתב עובד אז אתה לא צריך לתת IP למחשבים.
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים הנתב שלך לא תומך בחיבור לכבלים, נכון יש לך חיבור בפרוטוקול PPTP אבל הוא מיועד עבור חיבורי DSL ולא CATV מאחר והוא אינו תומך ב-Dynamic IP +PPTP, תנסה ב-012 לבקש שיעבירו אותך לשימוש ב-MPLS - open access....
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים מחבר אוקיי דבר ראשון תודהההההההההההה דבר שני אני יבקש שיעבירו לי שיהיה בלי חייגן, ואז איך אני ממלאה את הפרטים ?
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים עזוב אותך ממילים קשות ;Dתבקש לעבור לחיבור בלי חייגן כי הנתב שלך לא תומך בזה
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים מחבר חחחחח אבל רק בשביל להבין אחי, מזה mpls ? וopen access ? ואחי אחרי שאני עושה את זה איך אני ממלא את הפרטים ???
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים סתם שאלה, איך אתה מחובר עכשיו?והאם אתה מצליח להכנס לנתב? (לראות שהכל מחובר כמו שצריך לפני שמשחקים עם הגדרות)
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים מחבר עכשיו פשוט זה מחובר ישירות למודם בלי נתב הנתב כרגע לא מחובר !! אבל יש לי שני מחשבים אחד למעלה גם ואני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים מחבר בעצם חיבור ללא חייגן זה שיהיה לך אייפי קבוע ? ואיך אז אני מגיד את ההגדרות ? מה אני רושם בs.mask ? הבנתי שבאייפי אני רושם את האיייפי הקבוע שאני יקבל ובסרבס פפטפ מה אני רושם ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.