פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים חבר שלי תרם לי switch של genius. יש לי 2 מחשבים המריצים XP PRO כאשר אחד הוא השרת.כאשר 2 המחשבים מחוברים ל Switch וגם המודם המצב של הנורות הוא כמו שמתואר בתמונה. האם זה תקין ? ואם לא מה זה אומר ? http://www.pbase.com/veloksy/image/39716601[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים מחבר זה ברור אבל לא זאת השאלה...למה הנורה הצהובה דלוקה. האם זה אומר שיש התנגשות שידור?
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים אם היינו יודעים מה כתוב ליד הנקודה הצהובה אולי היינו יכולים לעזור לך...בכל מקרה אם זה עובד אז הכל בסדר...
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים מחבר לא בדיוק, ליד הנורה כתוב FULL/col אני חושב שה COLL הכוונה ל collition ושזה אמור להיות ירוק.אם אני מגדיר את הכרטיסים ל HALF DUPLEX אז הנורה הצהובה פשוט לא דלוקה.מאז שהתקנתי את ה SWITCH סמתי לב שהגישה לאינטרנט היא הרבה יותר איטית.
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים זה מראה לך אם זה קו full duplex או half duplexיש לי סוויץ של planet עם 3 כמו אצלך וגם אצלי דולקת רק אחת שהוא מחובר לאלקטל והכל עובד כמו שצריך
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים כל הנורות בשורה העליונה צהובותלמה? כי זה מה ששמו בפניםאין לזה 2 צבעים או משהו כזה
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים כל מה שהפריע לך זה שזה צהוב!? חשבתי שמה שמפריע לך זה שבעמודה הראשונה דולקת רק נורה אחת בסוויץ שלי יש זוג ירוק וה-half/full בצבע אדום זה סתם צבע, אין לזה חשיבות. דרך אגב זה כנראה hub ולא סוויץ (לא שזה משנה הרבה כי ממילא אתה משתמש רק ב-3 חיבורים) גם בתמונה של זה הלד צהוב...
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים מחבר פשוט היה נראה לי כאילו משהו לא תקין כי הרגשתי שהגלישה יותר איטית, אולי זה רק נדמה לי.אני כבר לא יודע. ואני לא מוצא את ה MANUAL של הSWITCH בשום מקום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.