עבור לתוכן

רשת ביתית בעייתית

Featured Replies

פורסם

יש לי ארבעה מחשבים בבית והרשת הולכת ככה :

מודם אלקטל פרוץ לראוטר אליו מחובר סוויט'ש ולסוויט'ש מחוברים 3מחשבים(שלי של אח שלי ושל אבא שלי) , עכשיו נכנס מחשב חדש הביתה , שאין לי אפשרות להעביר אליו כבל ישירות מהסוויט'ש , אז רציתי לדעת , איך לחבר אותו? , בינתיים שמתי במחשב של אח שלי כרטיס רשת(ככה שיוצא שיש בו 2 שאחד מחובר לסוויט'ש ואחד למחשב החדש) וניסיתי להגדיר את האינטנט בכך שאני עושה שיתוף לכרטיס שמחובר לסוויט'ש אצל אח שלי , רק שאני לא יודע איזה GATEWAY לתת לו , ניסיתי כמה פעמים וכמה IP's וכלום לא עובד , אז מישהו מוכן להגיד לי איזה IP לשים במחשבים האלו? , אני יודע שזאת רשת מסובכת ואפילו לא בטוח שניתן בכלל לחבר אותה , אבל תנסו...

פורסם

סתם רעיון.. תקנה SWITCH גדול יותר, או שתקנה HUB פשוט של 4 PORTS שיפצל אחד מהיציאות של ה SWITCH....

פורסם

את הכבל שהולך למחשב של אח שלך חבר לסוויץ חדש ואת הסוויץ חבר למחשב של אח שלך ולמחשב החדש

פורסם

זה אפשרי. ודי בפשטות

המחשב שמחובר אליו 2 כרטיסי הרשת אתה עושה דבר כזה.

לך ללוח הבקרה Network Connections תסמן את שתי הכרטיסי רשת ולחצן ימיני על אחד מהם וBridge.

זה יגרום ל2 הכרטיסים להיחשב כאחד. תן את אותו IP למחשב כרגיל שמתאים להגדרות הרשת שלך.

הכרטיס רשת שממנו יוצא הכבל למחשב החדש חייב להיות מוצלב. ולכרטיס רשת אתה נותן הגדרות שמתאימות לרשת שלך עם הGateWay שנתת לכל המחשבים.

והכל יעבוד.

עשיתי את זה לכמה רשתות והם עובדות חלק.

פורסם

אם תעשה ככה bridge אז המחשב החדש לא יקבל אינטרנט ורשת אם המחשב של אח שלך יהיה כבוי.

פורסם

נכון.

אבל זה פיתרון זמני שעובד. ואם הוא לא מכבה את המחשב שלו ומשאיר אותו 24\7 כמו שהרבה עושים אז אין שום בעיה.

ותמיד אפשר לקנות Switch ב150 שקל.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם , זה עובד מצויין , לא ידעתי על האפשרות הזאת , אני בהחלט לא צריך יותר מזה , מכיוון שהמחשב החדש הוא בסך הכל פנטיום 3 עם 6גיגה ו128מגה שמשתמש את האחים הקטנים שלי לאינטרנט ואייסיקיו , הם בקושי משתמשים בו , וגם אם כן , המחשב של אח שלי כל הזמן פתוח...

פורסם

סחטיין על הפתרון ג'ט לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים