עבור לתוכן

בעיה עם ספלינטר סל 1 (כן, הראשון!), לא מצליח לפרוץ מנעולים

Featured Replies

פורסם

סופסוף קניתי מחשב חדש וחזק וכשבאתי לשחק בS.C נתקעתי עוד באימונים:

בחלק שאני אמור להתאמן על פריצת מנעול עם הLOCK PICK שיש לי, הבנתי לפי ההסבר שאני אמור ללחוץ FIRE אחרי שבחרתי במכשיר ואז אמור להופיע לי המנעול בהגדלה על המסך כדי שאוכל לשחק עם הפינים שבו עד הפריצה המלאה.

אז זהו, שאין לי מנעול! לא מופיע לי כלום ועשיתי, אני חושב, כל מה שאמרו ומעבר לזה, וכלום! האם יכול להיות באג שמונע ממני לראות אותו? עד לאותה נקודה לא הייתה שום בעיה גראפית (אני עם XFX 6600GT).

עצות???

פורסם

אתה אמור ללחוץ use

פורסם
  • מחבר

איפה זה USE??? לא ראיתי אפשרות כזו. אם אתה מתכוון לפעולה שמקש הרווח עושה, אז זה לא עוזר.

אני לוחץ עליו, ולמעלה מימין נפתחות האופציות של OPEN DOOR ומעל - BACK TO GAME. אני יכול להחליף ביניהן אבל לחיצה על "פתח דלת" גורמת לו לנסות ולקבל הודעה שזה נעול, והשניה מחזירה להמשך. אם אני מנסה "רווח" על הOPEN DOOR אפשר להחליף לPEEK DOOR אבל גם זה לא עושה כלום.

ומה עכשיו?

פורסם

תלחץ רווח.

ואחרי זה תפתח את המנעול בעזרת: W,S,A,D.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אין!

הסברתי בדיוק שכלום לא מביא את המנעול! אני לוחץ רווח ואז רק מתחלפת הבחירה למעלה בצד.

אני אומר לכם, זה או באג או שאני פשוט מפספס משהו.

משהו אחר?

פורסם

קודם כל תלחץ CTRL ותבחר את ה LOOK PICK וכשתרא שהוא מופיע לך בצד אז תלחץ רווח ו OPEN DOOR ואז יופיע לך המנעול ואז תלחץ על W A S D (הכיוונים) כדי לפרוץ אותו

פורסם
  • מחבר

לכל מי שניסה לעזור וגם בשביל שאר הקהילה, מסתבר שלמרות הכל זה כן היה עניין של התקנה (שאין לי מושג איך זה קרה שהכל נראה מצויין וזרם חלק ודווקא את ההגדלה של המנעול לא ראיתי), אבל אחרי שהחסרתי והתקנתי מחדש, הכל עובד חלק ויפה.

אז בכ"ז תודה לכל מי שתרם מנסיונו.

פותח הת'רד.

פורסם

מוזר שהיה לך באג כזה, שדווקא פונקציה מסוימת כל כך לא עבדה...

אבל טוב שנפתרה לך הבעיה, תהנה מהמשחק ומהבאים אחריו!

פורסם
  • מחבר

חן חן לך. אכן באג מוזר.

ותודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים