עבור לתוכן

בעיית מהירות באינטרנט מגה וחצי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב,

יש לי אינטרנט מגה וחצי בכבלים אצל בזק בינלאומי, והבעייה היא כזאת, אני גולש באינטרנט מוריד כל מיני קבצים וכאלה... פתאום אני שם לב שהגלישה איטית רצח, הפינגים גבוהים מאוד {400 לדאונלוד.קום}, ההורדה מאוד איטית { 3 קיי יציב בנענע למשל}, 30-40 קיי באתרי בדיקה, הקטע הכי מוזר הוא שפעם אחת החלטתי לנתק את המודם לאיזה 5 דקות ולאחר מכן לחבר שוב, המודם ביינתים מסתנכרן די מהר, ופתאום האינטרנט טס! החייגן מתחבר תוך שנייה ממש תוך שנייה {כשבדרך כלל אחרי שהאינטרנט עובד כמה שעות רצוף ואני מתחבר מחדש אבל רק עם החייגן בלי לנתק את המודם אז החיבור לאינטרנט דרך החייגן לוקח איזה חצי דקה וברוב הפעמים מופיעות לי שגיאות כגון, 734, 769, 732 וכיוצא באלה...}

שוב אני אומר מה שמוזר הוא שאחרי שאני מחבר את המודם הכל עובד מצויין מוריד לי באתרים ישראליים וגם בחו"ל על 180-192, לא יודע מה הבעייה כאן וממש נמאס לי לחבר כל פעם את המודם מחדש, כשהסברתי את הבעייה הזאת לתומך הטכני של בזק בינלאומי, הוא התחיל לשחק אותה דיפלומט ואמר ש"אם אני מנתק את המודם והכל עובד אחרי זה כמו שצריך אז הבעייה היא כללית מידי" ומרוב שניסה לסבן אותי אני כבר לא זוכר איך הוא ניסה לעזור לי....

תכלס די נמאס לי מזה אם יש למישהו פיתרון או תיאור של בעייה דומה אני אשמח לשמוע פיתרוןןןןןן.

תודה לעונים, דודי.

פורסם

תלך לבזק סטור ותחליף את המודם,אני גם לא יכול לסבול בעיות קטנות ומעצבנות כאלה.. **מאוררים דיי לנשוף** :bash: :bash:

פורסם
  • מחבר

תלך לבזק סטור ותחליף את המודם,אני גם לא יכול לסבול בעיות קטנות ומעצבנות כאלה.. **מאוררים דיי לנשוף**  :bash: :bash:

מה קשור בזק סטור אני בכבלים בעעע. ומודם אני גם יכול לבקש מטכנאי שיביא לי אז בשביל מה לקנות?

פורסם

מה קשור בזק סטור אני בכבלים בעעע. ומודם אני גם יכול לבקש מטכנאי שיביא לי אז בשביל מה לקנות?

אויש אני מדבר שטויות כשאני עייף.. אם זה המודם דפוק אז למה לא לקנות חדש? מודם לא עולה כל כך הרבה..

פורסם

תפנה לחברת הכבלים, תסביר להם את התופעה, תדרוש שיחליפו לך את המודם.

פורסם

בזק - רק נזק.

אתה לא קורא כתבות? עיתונים? משהו?

בזק בינלאומי -

הכי איטיים,

הכי לא אמינים,

שירות גרוע,

הכי הכי יקר.

אז כדאי שתעבור לאינטרנט זהב,נטוויז'ן,ברק,משהו..

פורסם
  • מחבר

בזק - רק נזק.

בזק בינלאומי -

הכי איטיים,

הכי לא אמינים,

שירות גרוע,

הכי הכי יקר.

תשמע אני מעודכן בדיוק כמוך בכל הכתבות הסקרים והביקורות על ספקיות האינטרנט, בתכלס אני מבין שכולן חרא אבל כנראה שנזק בינלאומי היא הכי חרא מכולן, האמת שכבר היום התקשרתי לנטויז'ין לברר איזה הצעה הם נותנים לי, אני ממש רוצה לעבור ספק וזהו החלטתי אני מקווה שיתנו לי הצעה סבירה ואני יעבור מנזק לנטויז'ין, עכשיו אני צריך מישהו שנטויז'ין היא הספקית אינטרנט שלו שיגיד לי מה הפינגים האם בשעות עומס מורגשת איטיות מחרידה, וכמה עולה לחודש חבילה של מגה וחצי ללקוחות חדשים והכי חשוב האם אני יכול להתחבר אליהם בלי שום התחייבות...?

פורסם

בזק - רק נזק.

בזק בינלאומי -

הכי איטיים,

הכי לא אמינים,

שירות גרוע,

הכי הכי יקר.

מה???

בזק זה נזק אני מסכים.

אבל בזק בינלאומי זה פצצה

הייתי בהרבה חברות ואני כבר שנה בבזק בינלאומי

אפילו לא תקלה אחת.

לא היתנתקות ולא כלום.

לא צוחק אפילו לא פעם אחת.

לא יודע אולי זה סתם פוקס או משהו ואולי כי יש לי DSL

אבל אני אישית מרוצה מאוד (לא מנסה לעשות פירסומת או משהו לתוקי הקוקסינל הזה)

פורסם

תיזהר שהוא לא ישמע אותך. :)

לך אולי אין בעיה,

אבל להמון אנשים כמוך היו בעיות ללא הפסקה עם הנזק בינלאומי האלה.

בזק הם נזק.

וששום תוקי לא ינסה לעצור אותי!

פורסם
  • מחבר

בחרתי נטויז'ין - 59 שקל לחודש מגה וחצי שווה או שעובדים עלי?

פורסם

שווה.

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני צריך למצוא דרך מקורית לשכנע את הוט שיביאו לי מודם נורמלי.

פורסם

עכשיו אני צריך למצוא דרך מקורית לשכנע את הוט שיביאו לי מודם נורמלי.

פשוט תגיד להם שהמודם עושה לך בעיות כל הזמן, וכשאתה מדבר עם ספק האינטרנט שלך, הם אומרים שזה מהמודם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים