עבור לתוכן

thebroken.org - למי שלא מכיר

Featured Replies

פורסם

Qtec ביקש אז אני מפרסם  8)

כולם מכירים את ראמזי (הערבי שנותן עיצות איך להשתמש בקזה) אבל יש כאלה שלא מכירים את המקור.

thebroken.org הוא אתר נחמד של האקרים שעשו 3 סרטים ממש נחמדים:

http://www.thebroken.org/thebroken1.avi   (איך לפרוץ לרשת אלחוטית, ראמזי והקזה, איך להשיג פיצה בחינם)  - 80MB

http://www.thebroken.org/thebroken2.avi   (ראמזי בונה אייל ניגוח בייתי) - 27MB

http://www.thebroken.org/thebroken3.avi   (איך לפרוץ סיסמאת NT, השמדת מידע ע"י ראמזי, מודינג של קונסולות, ראיון עם קוין מיטניק) - 160MB

פורסם

מעניין אותי עוד כמה עשרות תארדים צריכים להפתח על האתר הזה בשביל שאנשים יקלטו שהוא כבר פורסם פה בעבר.

פורסם
  • מחבר

מסתבר שלא כולם מכירים.

Qtec ביקש אז אני מפרסם

אם אתה מכיר: אז סימן שאתה כזה מגניב! אתה מכיר את כל הקישורים באינטרנט!  :2gunsfiring:

אגב, אם אתה מריץ חיפוש בפורום על "thebroken", אתה לא מוצא הודעות ישנות, בדקתי.

פורסם

אתה מוזמן להריץ חיפוש מחדש, אף אחד לא מפרסם אתרים ב"רשתות ואינטרנט" מכוון שהנושא הוא " שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה..."

קצת היגיון היה גורם לך להבין שהתארד שלך מתאים לפורום "כללי"

ובכל זאת תריץ שוב חיפוש תראה שיש לא מעט פוסטים על האתר הזה.

זה לא קשור למגניב או לא, אם QTEC רוצה את האתר, שלח לו את זה במסרים.

פורסם
  • מחבר

שים לב לכותרת: [glow=red,2,300]למי שלא מכיר[/glow]

אם אתה מכיר - למה נכנסת? מה רצית להגיד בpost שלך?

עזוב, בוא נסיים פה.

אתה חכם ומגניב ואני טיפש חסר היגיון שלא יודע לעשות חיפוש.

תודה על הפידבק  :yelclap:

פורסם

אתה חכם ומגניב ואני טיפש חסר היגיון שלא יודע לעשות חיפוש.

וואלה, אני לא הכרתי.

תודה רבה! :xyxthumbs:

ואל תעלב מעוקצנים למיניהם. תמיד יש כאלה שמוצאים איכסה בכל דבר :nixweiss:

מוטי

פורסם
  • מחבר

לפעמים החוסר סובלנות בפורמים של hwzone פשוט מדהימה אותי... אתר מקצועי שאני אוהב אבל ראבאק? מה קרה?

פורסם

אני לא מספיק מעורה כאן כדי לתת לך תשובה לענין, אך אוכל לספר לך שבכל פורום בו אני משתתף (במיוחד פורומים ישראלים) ישנם כאלה קוצים שאוהבים לחרטט ולהראות כמה הם חכמים ושנונים, ולמעשה להביא אותך לדרגת באסה גבוהה כל כך עד שבא לך לזרוק את המחשב לים ולא להכנס לפורום יותר לעולם.

לדוגמא אני יכול לתת לך את פורום אודיו וקולנוע ביתי בתפוז. פורום מקצועי והטוב ביותר בישראל כרגע (ביחד עם hometheater.co.il).

יש שם המון אנשים טובים ונחמדים שבאים כדי ללמוד וללמד, אך גם הרבה נודניקים שמציקים ועוקצים ונראה כאילו הם רק מחפשים להרע ולזרוע נזק. אלו לא טרולים קלאסיים, אלא, לדעתי, סוג יותר גרוע. זה הסוג שמבין מה הוא עושה...

אז בקיצור - קח בקלות. פשוט למד להתעלם מחארות כאלה. היה לי בוס שאמר לי פעם: תן לפעמים לחרא לעבור לך מעל הראש.

זו אחת העיצות הטובות שקיבלתי.

פורסם

בוא נראה לך יש 130 הודעות.

לו יש כמה אלפים,הוא ראה את זה בערך 17 פעם.

בגלל זה זה מציק.

פורסם

אתה יודע כמה הודעות בסגנון "שלום, מחפש DVD עם DIVX במחיר 250 ש"ח" או "יש לי 4000 ש"ח למערכת, תעזרו לי" אני רואה בשבוע אחד בפורום ההוא בתפוז? אני בטוח שיש גם מליון הודעות דומות בפורומי התמיכה כאן. בכל נושא יש תמיד כמה תת-נושאים מובילים שנטחנים עד דק.

אז מה, מתנפלים על כל אחד כזה? לא.

ברור שאדם אם נסיון והסטוריה ארוכה בפורום מסוים יראה נושאים רבים כפולים, ולעיתים אף יותר. אז מה? לא צריך להגיב על כל דבר ולהוריד את רמת המוטיבציה של אנשים לתרום.

פורסם

אבל בדי וי די יש התפתחויות אתה לא יכול להמליץ למישהו על משהו שמתקדם.

זה כבר 90 שנה אותם שלושה פרקים.

פורסם

DVD זו רק דוגמא.

יש אינסוף אנשים ששואלים "יש לי מגבר 100W ורמקולים 400W, איך זה יעבוד?"

הנה אפילו אני, שפעיל שם כבר יותר משנתיים, שאלתי לפני ימים ספורים שאלה מאוד בסיסית בתורת החשמל (באנלוגיה למחשבים נניח ששאלתי מה חשוב Contrast בנתונים של מסך LCD ומה זה בדיוק אומר). היו יכולים לצעוק ולזלזל, אך במקום זה נתנו לי הסבר ואפילו צרפו מסמכים שכבר נשלחו שם הרבה מאוד פעמים.

ככה זה צריך להיות.

ואם בנאדם לא תורם ועוזר - לפחות שלא יפריע.

עוד הודעה מיותרת לא תזיק לאף אחד. אבל תגובה של "תפסיק יא נודניק" רק מורידה מערכו של הפורום בכלל, ומערכו של המשיב בפרט (שלא לדבר על הבחור ששלח את ההודעה המקורית, אשר בפעם הבאה שירצה לכתוב משהו יחשוב פעמיים ואולי הפסדנו כולנו משהו נחמד).

פורסם

אולי זה מוריד מערכו של הפורום אבל אני מוצא לנכון להגיד לך ללא שום היסוס, "תפסיק יא נודניק" או יותר נכון דיי לזיין את השכל.

יש לך בעיות עם מישהו ספציפי תפנה אליו במסרים, אל תגרור דיון שלם על השטויות שך, זה לא מעניין אף אחד, אם מנהלים צריכים לטפל בזה תפנה את זה למנהלים, מי שמוריד את רמת הפורום זה משתמשים כמוך שלא מעירים תגובה אחת וגמרנו, אלא מסיטים את כל התארד לנושא אחר לגמרי.

פורסם

אולי זה מוריד מערכו של הפורום אבל אני מוצא לנכון להגיד לך ללא שום היסוס, "תפסיק יא נודניק" או יותר נכון דיי לזיין את השכל.

יש לך בעיות עם מישהו ספציפי תפנה אליו במסרים, אל תגרור דיון שלם על השטויות שך, זה לא מעניין אף אחד, אם מנהלים צריכים לטפל בזה תפנה את זה למנהלים, מי שמוריד את רמת הפורום זה משתמשים כמוך שלא מעירים תגובה אחת וגמרנו, אלא מסיטים את כל התארד לנושא אחר לגמרי.

sausage אני מניח שלזה התכוונת כשאמרת "חוסר סובלנות"...

שים לב לסגנון הדיבור שלו. הוא מתחבא מאחורי "אני דואג לפורום" אך למעשה מנסה (בצורה די מעוררת רחמים, עלי לציין) לשלוח חיצי ביקורת עוינים.

צורה כזו של תקשורת כמובן שרק הורסת ולא תורמת דבר וחצי דבר, לא לי, לא לפורום ובמיוחד לא לשיקוץ הזה.

Vatos - אל תטרח לענות לי. הסיבה היחידה שעניתי לך היא כדי להעביר משהו ל-sausage ולאחרים, שלא יתייאשו בגלל זבובים כמוך.

למרות שאם אני מכיר אותך ואת שכמותך, אתה לא תוכל לשבת מהצד ותהיה חייב לנבל את הפה או לפחות להשתמש בשפה שתגרום לאליעזר (אתה בטח לא יודע מיהו) להתהפך בקברו.

פורסם
  • מחבר

סחטיין על הדיבור.

אין לי שום דבר נגדך.

זה שיש לו 8000 פוסטים ולי 130 זה לא אומר כלום.

גם אני יכול להיכנס לכל ת'רד שמפורסם פה ולהגיד "פחחח... הייתי כבר בלינק הזה" - גם אני אגיע ככה ל8000 פוסטים.

עזוב. הת'רד הזה זועק שאיזה מודרייטור ישים פה איזה מנעול שמן ושרירי

lock.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים