עבור לתוכן

זקוק לעזרה בקידוד סרטים מוקלטים מהטלוויזה (ע"י כרטיס עריכה)

Featured Replies

פורסם

היי.

אני מקליט לעצמי סדרות הטלוויזיה דרך כרטיס TV , וגודל הקובץ היוצא הוא 2-3 GB לשעה(!).

הסיומת של הקובץ היוצא היא mpg (כרטיס ה-TV הוא עם מפענח חומרה).

להלן גם תמונה מה-Gspot(הקלטה של 10 שניות).

עכשיו אני מעוניין לכווץ אותו בשביל להעביר לCD (כ700MB), אולם אני נתקל במספר בעיות:

1 הVirtual Dub הרגיל לא מזהה אותו, ולכן אני משתמש בגירסה החדשה (VirtualDubMod) אולם בה לא ניתן לכווץ קול, ולכן אני צריך לבצע קידוד פעמיים.

בפעם הראשונה עם הגירסה החדשה - בשביל לכווץ את התמונה, ובפעם השניה עם הישנה בשביל הקול (שבפעם השניה אני שוב מקודד את התמונה).

2 בשביל להגיע לאיכות טובה (...אחרי שתי פעילויות כיווץ :() הקובץ עדיין יוצא גדול.

מישהו יכול לעזור לי להגדיר את הפרטים של הכיווץ, או לחלופין לכוון אותי לתוכנה אחרת?

נ.ב.

הדגם של הכרטיס שלי: Hauppauge WinTV-PVR-350

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

מה זה קשור לפורום הזה ? (אל תפתח חדש, תחכה שיעבירו)...

בכל מקרה, אתה אמרת לו לקודד באיכות DVD, אז למה אתה מצפה ? זה OVERKILL למה שאתה צריך...

יש לך 2 אפשרויות... או שתקודד ב XVID או שתוריד את האיכות מ DVD ל SVCD או פחות....

פורסם

זאת *בדיוק* הבעיה גם שלי.

סדרה של 20דק',מקליט בגודל 1GB.

כן,Mpg2.

פורסם

7020 KBPS .. זה ה BITRATE... שזה יוצא בערך... 3GB לשעה אם אני חישבתי נכון.. (וזה רק ה VIDEO STREAM)... וזה OVERKILL לאיכות טלוויזיה.. תנסה להוריד את האיכות (וגם את הרזולוציה) ל 2000 KBPS לפחות (אם אני זוכר נכון).

ואם תקודד ב XVID תוכל להשיג איכות סבירה לא פחות (בשביל תוכנית טלוויזיה) ב BITRATE הרבה יותר נמוך...

פורסם

בעסא עם הכרטיסי טלויזיה האלה..

גם כן,250 ש"ח לכרטיס..

פורסם
  • מחבר

ברור שזה לא קשור לפורום "שפות תכנות" :kopfpatsch: - פשוט עניתי שם למישהו, ואז כתבתי את ההודעה הזאת בטעות שם.

איך ניתן לכווץ סרט DVD של כמה ג'יגה ל700MB וסרטון שמוקלט מהטלוויזיה לא?

הורדתי את האיכות של ההקלטה, ועדיין גודל קובץ של שעה יהיה כ 900MB(לפני קידוד, אבל גם ככה האיכות קצת ירדה אז מה נשאר לקודד...)

איפה הבעיה שלי :nixweiss: ?

פורסם

ברור שזה לא קשור לפורום "שפות תכנות" :kopfpatsch: - פשוט עניתי שם למישהו, ואז כתבתי את ההודעה הזאת בטעות שם.

איך ניתן לכווץ סרט DVD של כמה ג'יגה ל700MB וסרטון שמוקלט מהטלוויזיה לא?

הורדתי את האיכות של ההקלטה, ועדיין גודל קובץ של שעה יהיה כ 900MB(לפני קידוד, אבל גם ככה האיכות קצת ירדה אז מה נשאר לקודד...)

איפה הבעיה שלי :nixweiss: ?

קובץ DVD מקבצים ל 700MB ע"י שימוש ב XVID (שזה MPEG4), ולא MPEG2 (שזה DVD)...

תוריד את הרזולוציה גם כן...

וגם אולי להוריד את האיכות של ה AUDIO ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים