עבור לתוכן

איזה עכבר עדיף? ;|

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לקנות עכבר למשחקים לפי הביקורות אני אולי יקנה את ה-intellmouse explorer 3.0 אני יודע שיש גם גירסא 4, מה עדיף? ומאיפה אפשר לקנות כי חיפשתי הרבה ולא מצאתי...

פורסם

אם הוא בתקציב שלך אז MX510 הרבה יותר טוב

פורסם
  • מחבר

האתר fragbite ערך סקירה שבו השתתפו השחקנים הטובים ביותר בcs בקהילת שוודיה על החומרה הטובה ביותר על-מנת להגיע לביצועים המקסימליים והרוב משתמשים בintellmouse 3.0 שזו הסיבה העיקרית שאני רוצה לקנות אותו

הנה הסקירה דרך אגב:

http://www.fragbite.com/?articleID=204

אם מישהו יודע איזה עכבר עדיף ומאיפה אפשר לקנות...

פורסם

MX510,

אל תקנה microsoft רק כי ahl (לאחרונה הוא פופולרי) או walle משתמשים בזה.

הRazer מוביל כרגע טכנולוגית אבל אנשים מתלוננים על רגישות-יתר בלחצנים.

MX510 נוח *מאוד*, מתקדם טכנולוגית וגם איכות-הייצור שלו גבוהה בהרבה מכל מיקרוסופט שאחרי כמה חודשים שובק-חיים.

אם הMX510 יקר מדי לך על הMX310 (אם אתה רוצה שמות אז XeqtR ורוב שחקני Mousesports משתמשים בו)

פורסם

עכבר מייקי לדעתי הכי טוב.

ואל תקנה עכברים אופטיים,הם מה זה איטיים.

פורסם

הייתי משיג את הרייזר. השחקנים שם משתמשים באינטלי רק בגלל שהוא קיים המון זמן והוכיח את עצמו כטוב ביותר ל- CS. אגב מן הסתם הם יקבלו את העכבר הזה מהספונסר. לא ראיתי הרבה שניסו רייזר וחזרו לעכבר אחר.

פורסם

אני גם רציתי לקנות עכבר חדש למחשב שלי כדי להביא את הישן שלי (intellimouse explorer 3.0A)

אני רק רוצה להבהיר דבר אחד. אתה רוצה לקנות את אותו העכבר שיש לי? הפשוט הזה?

אני אתחיל מההתחלה.

חיפשתי את העכבר הכי איכותי שאפשר להשיג (אופטי אך לא אלחוטי למהירות מקסימלית),ולפי המצב בחנויות הגדולות בארץ יש לנו או את לוגיטק,או כלום.

אם לא הדגמים הממש יקרים של לוגיטק (אלה שעולים 300-600 : MX 510 וכולי) אז עכבר זול.

בהתחלה התלהבתי מכל הביקורת הטובה עליו,ובעיקר בגלל שהוא כל כך נוח. אך כאשר הלכתי לחנות לנסות בעצמי התאכזבתי מאוד לראות ולהרגיש שאין כמעט הבדל בין העכבר הנוכחי שלי לבין העכבר של לוגיטק. האחיזה אולי קצת יותר נעימה בגלל המרווח לאגודל,אך אין הבדל רב. בייחוד לא אחד שמצדיק עוד 220 שקלים.

אז בסוף קניתי למחשב הישן עכבר של סמסונג ב 80 שקלים של 400 DPI (חצי מהלוגיטק אבל עדיין מאוד רגיש) ולי קניתי פד טוב ששיפר גם את הנוחות וגם את הביצועים של העכבר ב80 שקלים.

את העכבר שלי קניתי באילת לפני שנתיים ב120 שקלים,אני לא הייתי משלם יותר ממאה בשבילו עכשיו.

היתרון היחיד של הלוגיטק הוא הרגישות הגבוהה שלו. אם אתה מוכן לשלם 300 שקלים בשביל רגישות גבוהה יופי. אבל אני הייתי מציע לך לחפש עכבר עם אחיזה נחמדה ועם רגישות גבוהה במחיר נמוך,או פשוט לקנות עכבר טוב של מיקרוסופט ולצרף לו פד ב 80 שקלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים