פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים למה MOV? אין לי כוח להתקין קוויקטיים...הדפסת את זה על נייר רגיל? כי שלי יצא ממש מכוער ומתקפל כזהאני חייב לציין שכישורי הגזירה שלך גם הרבה יותר טובים משלי...
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים זה רק אני או שהאשליה האופטית של Encoder, כפי שאמורה להיות בסרטון שצילם, פשוט לא עובדת...?!
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים huh ? אני מסכים שמציאות זה נראה יותר טוב (עכשיו, אחרי שהתרגלתי ואני רואה את זה בכל מצב), אבל בטח שרואים את הראש שלו זז בסרט !
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים משונה ביותר... ניסיתי מס' זוויות צפיה, ניסיתי הגדלה, ניסיתי לעמוד ממרחק של כמה מטרים מהמסך וזה פשוט לא זה.
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים תודה רבה Encoder! עובד מצויין.למי שעוד לא עשה או רוצה לשפר את שלו: אחרי שמדפיסים את הדרקון מומלץ להדביק אותו עם דבק לקרטון. אני השתמשתי במחברת A4 ישנה- יצא ממש יפה.
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים אני הדפסתי את שלי על נייר פוטו ככה שזה די קשיח ויצא ממש ממש טוב הוא ממש זז כמו בסרט אבל אם מתקרבים יותר מידי אז כבר לא רואים את זה.
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים זה לא עובד עם 2 עינייםתעצום עין אחת ותחזיק את זה ביד מול הפנים במרחק של כ-30-5 ס"מ ותראה את האשליהזה עובד יופי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.