פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים קודם כל תוודאו באמת שהוא פנימה ולא החוצה,אחר כך תנסו לשים אותו במקומות שונים עם תאורה קדמית, כך שלא יעשה צל על עצמו,נסו להתרחק הרבה ולזוז.גם לי האפקט לא עבד מייד, לקח זמן להציב אותו במקום הנכון ולעמוד במרחק הנכון
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים אני לא מצליח... הפנים שלו (כלומר, איפה שהעיניים) אמורות להיות בצד של של איפה שיש את התיבת קרדיט הלבנה הזאת ? כי בסרט מראים שמסתכלים עליו מהזוית של הזנב והידיים (איפה שיש את ה"3" הזה), אבל אני מהזווית הזאת רואה רק את השיניים של הצד... הנה תמונות של הדרקון שלי מכמה זויות... http://www.hwzone.co.il/Enc0der_Private/dragon.zip ככה הוא אמור להיות ?
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים לאלאלאלא,זאת בדיוק השגיאה שאני עשיתי.תקפל את הפרצוף הפוך.שיהיה כלפי פנים.ככה שכשתסתכל מקרוב זה יראה לך מאוד מאוד מוזר, כי הפנים אמורות להיות כלפי חוץ.ואז תתרחק, תציב אותו כך שאין מעליו מקור אור, או רחוק מאוד ממקור אור, כדי שלא יווצרו צללים על הפנים,ותתחיל לזוז. מרחוק אין צורך לעצום עין אחת.
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים אני לא מבין... מה זאת אומרת "הפוך" ? :s05: שהציור כלפי פנים, ובעצם רואים את הנייר הלבן? איך אפשר לקפל ככה? מישהו יכול לצלם את הדרקון שלו בצורה הנכונה ? עדכון: טוב, נראה לי שהצלחתי !
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים אנקודר, אתה יכול לפרסם תמונת תקריב? כי אני לא הצלחתי ושום תמונה פה לא עובדת לי חוץ משלך :\
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים אנקודר, אתה יכול לפרסם תמונת תקריב? כי אני לא הצלחתי ושום תמונה פה לא עובדת לי חוץ משלך :\מצטרף.
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים טוב, אני מעלה עכשיו כמה תמונות וסרט קצר שמדגים איך הוא אמור להיות.יש גם עוד סרט קצר שמראה את התוצאה הסופית (איך שהראש שלו זז).. זה ממש מגניב איך שרואים את זה עם המצלמה (מצלמה = עדשה אחת = אין עומק = כמו שאתם עוצמים עין אחת)..לינק עוד כמה דקות, הגודל של הקובץ הוא קצת מעל 8MB...עריכה: (רגע, עוד לא לינק...)וואי!!! מצאתי עכשיו נקודה בבית שזה נראה פשוט מ-ד-ה-י-ם !!!!
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים אוקיי אז ככה.. אחרי שהתרגלתי לזה, הגעתי למצב שבכל מקום זה נראה פשוט מטורף לגמרי ! זה ללא ספק אחד הדברים היותר מגניבים שראיתי בתקופה האחרונה... אה, והנה הקישור... http://www.hwzone.co.il/Enc0der_Private/dragon_howto_and_results.zip
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים תודה על ההסבר!הבנתי, עשיתי, אבל עדיין לא רואים משהו, אני הולך לנסות למצוא פינה טובה שרואים את זה כמו שצריך..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.