פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים יש לך בצד שמאל למטהאם אין לךאז אתה לא יכול להזמיןיש לי,תודה על התשובה המהירה..
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים עצה לכל אילו שפותחיםתיקחו חשבונות עם שמות פרטייםבגלל שזה כנראה אימייל לכל החיים
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים אגב למי שעדיין לא קיבל הזמנות,תנסו לשחק קצת עם החשבון(תהיו בפנים, תתחברו ותתנתקו,תשלחו אימיילים,תשנו הגדרות וכו')ואז אתם אמורים לקבלהחשבון של אח שלי קיבל היום בבוקר וגם החשבון השני שיש לי
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים אגב למי שעדיין לא קיבל הזמנות,תנסו לשחק קצת עם החשבון(תהיו בפנים, תתחברו ותתנתקו,תשלחו אימיילים,תשנו הגדרות וכו')ואז אתם אמורים לקבלהחשבון של אח שלי קיבל היום בבוקר וגם החשבון השני שיש ליזה לא קשור.אני מכיר אנשים שעשו כ"כ הרבה שימוש בחשבון שלהם ולא קיבלו שום הזמנה, ואנשים שעל הפעם הראשונה שהם עשו login כבר היו להם 6 הזמנות בחשבון.(דרך אגב, שניהם מהאתר פה והם יכולים להעיד בעצמם אם הם רוצים...)הזמנות מקבלים לפי הגרלה ככל הנראה.
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים טוב מוזר...הייתי בטוח שככה זה כי שלוש פעמיםזה קרה לי ככה...וLAMER,אני אזמין אותך עוד 2 דקותעריכה:טוב הזמנתי אותך LAMRתבדוק את התיבה שלך
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים כדי שנוכל להזמין עוד אנשיםבשביל זה אני פתחתי 2 חשבונותואם אני ארצה להזמין עוד אנשים,אני אפתח אפילו עוד (בגלל זה אני שומר הזמנה אחת תמיד)
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים מסכים עם DarkMan.וגוגל נחמדים מידי. שלא כמו רוב האתרים שאחרי 30 יום של חוסר שימוש בחשבון הם מוחקים את החשבון, גוגל מחכים 9 חודשים לפני שהם מוחקים חשבון שלא נעשה בו שימוש. 9 חודשים!...
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים כן גם אני ראיתי את הקטע של 9 חודשיםבאמת נחמד מצידםאבל אגב,כרגע יש לי בעיות בקבלת אימיילניסיתי לשלוח אימייל מיאהו וגם מהוטמייללחשבון שלי בגוגל וזה לא מגיע משום מהאבל אם אני שולח מגוגל לגוגל אז זה עובדלמישהו יש מושג למה?!
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים כשניסיתי לשלוח אי-מייל מהחשבון שלי בהוטמייל לחשבון שלי בג'ימייל, לקח לו כמה דקות עד שזה הגיע, אבל בסוף זה הגיע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.