פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים טוב שלחתיאם לא תקבל,תגיד לי ואני אשלח לך בה"פ את הלינק שאתה צריך להיכנס אליו
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים למה אתה צריך את גימייל שלוואלה יש מייל של גיגה??גם בעברית וגם גיגה בלי כאב ראש
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים כי וואלה חרא אימייל...הוא לא עובד משהו,לוקח פול זמן לפעמים עד שהודעה מגיעה
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים גם אם ג'ימייל היתה נותנת 50 מגה, ו-וואלה היתה נותנת 3 גיגה.. עדיין הייתי בוחר בג'ימיילמעבר לנפח, הם הרבה יותר מפותחים, יותר מסודרים יותר מתקדמים יותר חכמיםה"סביבת עבודה" בוואלה, נראת כמו איזה תוכנה מסורסת שמתלווה ל"וילונות 95" שבנוי בנוחות יתרה לילדים בני 11..ג'ימייל יותר בכוון של קליינט מפותח שרק נוספים לו עוד ועוד פיצ'רים לנוכחיות (ותחכום כבר אמרתי?!)האמת היא שאני לא צריך בכלל להרחיב על זה כלום, יש באתר של ג'ימייל הרבה "פרומואים" שמסבירים את מה שהולך להיות (ומה שכבר פה)שלא נדבר על הדבר הכי בסיסי שצריך להיות באימייל, זה קבלה ושליחה מהירה (זה עדיין אי-מייל ולא דואר מעטפות...)
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים הראשון שרואה זוכה: http://gmail.google.com/gmail/a-5ec750c48f-48a7e75cc3-a4d7e49c8c
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים הראשון שרואה זוכה: http://gmail.google.com/gmail/a-5ec750c48f-48a7e75cc3-a4d7e49c8c ביקשת, ? לקחתי למרות שאין לי מושג למה... ממילא יש לי חשבון חשבון מHWzone
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים זה היה אחד הדברים הכי אידיוטים שראיתי...יש משתמשים שממש רוצים חשבון ג'ימייל לשימוש אישיואתה מפזר סתם ככה לאנשים שכבר יכול להיות שיש להם, או במקרה הזה אנשים שבקושי ישתמשו בחשבון..
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים אתה לוקח את העניין קצת יותר מידי ברצינות לא ?סך הכל חשבון אימייל שבמילא יפתח לקהל הרחב בזמן הקרוב.
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים אני לא לוקח שום דבר ברצינות, פשוט יש אנשים שכמו שאתה רואה בדפים הקודמים ממש רוצים חשבון (ואפילו מוכנים לשלם על זה.. יש פה אנשים ששילמו 20 שקל על חשבון חחח :>)בקיצור היית יכול לנצל את ההזמנה הזאת למטרה טובה יותר, אבל כנראה שאתה לא מאלה שאכפת להם מאחרים אז חפיף אל תתיחס לתגובות שלי..ובקשר לפתיחה הרשמית.... לא יודע עד כמה זה קרוב ובאיזה שלב הם בתהליכים המשפטיים..
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים שילמתי 20 שקל על החשבון כי זה היה בשבוע הראשון של השירות........................וחשבתי שאני אוכל למכור ב20 שקל לאנשים וארוויח בסוףמסתבר שלא
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים אני לא מתכוון להיכנס איתך לויכוח, אבל חבל שמתגובה אחת אתה כבר מסיק כל כך הרבה לגבי.
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מוזר.. שלחתי שתיים לשני אימיילים שלי (Hotmail" וWalla) אבל בחשבונות שפתחתי לא קיבלתי את ה 6 הזמנות שאני יכוללתת. זה ככה לכולם ? מוזר... :bunny:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.