עבור לתוכן

למי יש GMAIL

Featured Replies

פורסם

טוב שלחתי

אם לא תקבל,

תגיד לי ואני אשלח לך בה"פ את הלינק שאתה צריך להיכנס אליו

• תגובות 686
  • צפיות 42.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה אתה צריך את גימייל שלוואלה יש מייל של גיגה??

גם בעברית וגם גיגה בלי כאב ראש

פורסם

כי וואלה חרא אימייל...

הוא לא עובד משהו,

לוקח פול זמן לפעמים עד שהודעה מגיעה

פורסם

קיבלתי ושוב תודה

פורסם

גם אם ג'ימייל היתה נותנת 50 מגה, ו-וואלה היתה נותנת 3 גיגה.. עדיין הייתי בוחר בג'ימייל

מעבר לנפח, הם הרבה יותר מפותחים, יותר מסודרים יותר מתקדמים יותר חכמים

ה"סביבת עבודה" בוואלה, נראת כמו איזה תוכנה מסורסת שמתלווה ל"וילונות 95" שבנוי בנוחות יתרה לילדים בני 11..

ג'ימייל יותר בכוון של קליינט מפותח שרק נוספים לו עוד ועוד פיצ'רים לנוכחיות (ותחכום כבר אמרתי?!)

האמת היא שאני לא צריך בכלל להרחיב על זה כלום, יש באתר של ג'ימייל הרבה "פרומואים" שמסבירים את מה שהולך להיות (ומה שכבר פה)

שלא נדבר על הדבר הכי בסיסי שצריך להיות באימייל, זה קבלה ושליחה מהירה (זה עדיין אי-מייל ולא דואר מעטפות...)

פורסם

זה היה אחד הדברים הכי אידיוטים שראיתי...

יש משתמשים שממש רוצים חשבון ג'ימייל לשימוש אישי

ואתה מפזר סתם ככה לאנשים שכבר יכול להיות שיש להם, או במקרה הזה אנשים שבקושי ישתמשו בחשבון..

פורסם

אתה לוקח את העניין קצת יותר מידי ברצינות לא ?

סך הכל חשבון אימייל שבמילא יפתח לקהל הרחב בזמן הקרוב.

פורסם

אני לא לוקח שום דבר ברצינות, פשוט יש אנשים שכמו שאתה רואה בדפים הקודמים ממש רוצים חשבון (ואפילו מוכנים לשלם על זה.. יש פה אנשים ששילמו 20 שקל על חשבון חחח :>)

בקיצור היית יכול לנצל את ההזמנה הזאת למטרה טובה יותר, אבל כנראה שאתה לא מאלה שאכפת להם מאחרים אז חפיף אל תתיחס לתגובות שלי..

ובקשר לפתיחה הרשמית.... לא יודע עד כמה זה קרוב ובאיזה שלב הם בתהליכים המשפטיים..

פורסם

שילמתי 20 שקל על החשבון כי זה היה בשבוע הראשון של השירות........................

וחשבתי שאני אוכל למכור ב20 שקל לאנשים וארוויח בסוף

מסתבר שלא

פורסם

אני לא מתכוון להיכנס איתך לויכוח, אבל חבל שמתגובה אחת אתה כבר מסיק כל כך הרבה לגבי.

פורסם

Rule The Pc

הכל שטויות.. שהשירות היה טרי יש אנשים ששילמו יותר ממך..

פורסם

מישהו יכול לתת לי?

לא קיבלתי לhotmail

אז בבקשה tim321@walla.co.il

תודה!

פורסם

מוזר.. שלחתי שתיים לשני אימיילים שלי (Hotmail" וWalla) אבל בחשבונות שפתחתי לא קיבלתי את ה 6 הזמנות שאני יכול

לתת. זה ככה לכולם ? מוזר... :bunny:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים