פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים יש מצב שמישהו יביא לי בבקשה?infer73@hotmail.comתודה רבה רבה לכל מי שמביאAn invitation has been emailed to your friend HWzone at infer73@hotmail.com.A copy of this invitation has been saved in your Sent Mail folder.תהנה. רק אל תשכחו להחזיר לפורם בחזרה. (אתם מקבלים 6 הזמנות חינם)עריכה: Crap
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים ברגע שתקבל אפשרות הזמנה אתה תראה במסך הראשי של ה GMAIL הודעה בצבע אדום כהה, פעם הופיע למעלה עכשיו אני רואה שהעבירו אותה לצד שמאל למטהאתה תלחץ עליה ויהיה רשום לך בראש הדף החדש כמה הזמנות אתה יכול לשלוח, ומקום להקליד את האימייל של חבר שלך..
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים הנה.. וזהו נגמר לי בקרוב יהיו עוד.. ואל תשכחו אתם לתת [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים הנה.. וזהו נגמר לי בקרוב יהיו עוד.. ואל תשכחו אתם לתת מזאת אומרת יהיו עוד בקרוב? מקבלים עוד הזמנות כל כמה זמן?
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים כמו שאמרתי זה קצת מזל, זה כמו הגרלהמקבלים מידי פעם לא בתאריך מסוייםלפי מה שנאמר כאן, ואני יכול לחזק את זה כי במקרה שלי זה תופס - ככול שאתה משתמש בשירות יותר, אתה מקבל יותר הזמנות
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים טוב בכל מקרה,פתחתי לעצמי כבר 2 חשבונות ואולי אני אפתח יותראז אם תחשבו על זה,יכולים להיות לכל אחד x*5 הזמנותכאשר X=כמה שבא לךכי אפשר לשלוח לעצמך הזמנה ;D ;D ;D ;D ;D
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים נכון, אתה יכול לנצל את כל ההזמנות לפתוח עוד תיבותוכל אחת תקבל עוד הזמנות, ואז תעשה עוד תיבותואז יהיה לך 30 תיבות...מה זה יעזור לך? למה צריך יותר מ2?
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים infer73 תשלח לי הזמנה כי אני לא חושב שקשלחו לי או שהאתר שנתתי חוסם את האימייל הזה אז אם אתה יכול בבקשה שלח לי לballerum@walla.co.il
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים בעקרון לא צריך יותר מאחד לדעתיזה רק בשביל לשלוח הזמנות לחבריםועוד 2 דקות אני אשלח לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.