פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים משום מה אני לא מצליח לשלוח לאימייל שלי הזמנות(mataneldan@walla.co.il) שמישהו ישלח לי בבקשה הזמנה , תודה
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים Thanks נ.ב - איך בכלל שלחת כ"כ מהר?! יש לך דפדפן ברקע שמוכן ומזומן לשליחה? *שוב , תודה.
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים אתה מוזמן לישלוח לי אם אתה יכולnir_of@yahoo.comגם אני שלחתי לך ע"פ ההודעה בפרטי שראיתי עכשיו..
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים ברגע שיש לך חשבון שם, מדי פעם (אחת לכמה שבועות / חודשים), GOOGLE נותנים לך 6 הזמנות, שאותם אתה יכול לחלק למי שאתה רוצה... לא כולם מקבלים תמיד, ואין שיטה איך "לזכות" בהזמנות... ברגע שיש לך הזמנות לחלק אתה תראה הודעה על כך בחלק העליון של המסך (6 INVITES LEFT) או משהו כזה...ככה...
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים Thanks נ.ב - איך בכלל שלחת כ"כ מהר?! יש לך דפדפן ברקע שמוכן ומזומן לשליחה? *שוב , תודה. נפלאות הTABS
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים איך שולחים הזמנה?(אני יודע שאמרו כבר אבל לקרוא 60 דפים גם אתם לא הייתם חוסכים הודעה...)
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים מקופף הבננות,ביקשת הזמנה בפרטי אז שלחתי לך...אבל למה לא הודעת לי שכבר שלחו לך~?!לא בסדר מצידך!עדכון: נשארו לי עוד 10 הזמנות,ורק מי שלא קיבל עד עכשיו מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית....
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים אז אולי יש פה עוד מישהו נחמד ונדיב שיכול בבקשה לשלוח לי עוד הזמנה אחת orit_3@yahoo.com תודה מראש לעוזרים אגב אני רוצה להודות לאלון זבטני ששלח לי את ההזמנה לג'י מייל שלי, תודה אח שלי. אני לא יודע מה המשתמש שלו פה בפורום, אבל זה בטוח מישהו מפה כי כאן ביקשתי. אז שוב, תודה רבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.