פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים למי שמשתמש ב TRILLIAN, יש פלאגין שבודק את ה GMAIL:http://www.deltha.ro/* אגב, כבר יש לי חשבון לפחות שבועיים ועדיין שום אפשרות להזמין אחרים... מוזר...
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים לא , מאיפה ? בדקתי את ה eMail שלי וכלום נאדה ... הכל פרונו : מישהו יכול לעשות לי טובה ולשלוח לינק ל evilsting@wallla.co.il ? תודה מראש
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים מישהו יכול לעשות לי טובה ולשלוח לינק ל evilsting@wallla.co.il ? An invitation has been emailed to your friend evil at evilsting@wallla.co.il. | | | /\ Delivery to the following recipient failed permanently: evilsting@wallla.co.il Technical details of failure: PERM_FAILURE: SMTP Error (state 10): 550 unrouteable address
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים walla ! רשמתי walla עם "lll" חחחח evilsting@walla.co.il או evilsting@intermail.co.il או evilsting2@walla.co.il תודה מראש
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים An invitation has been emailed to your friend evil at evilsting@intermail.co.il תהנה.....
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים יש לי GMAIL כבר שבוע אבל לא הזמנתי אף אחד,משהו יכול להגיד לי איך מזמינים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.