עבור לתוכן

למי יש GMAIL

Featured Replies

פורסם

well they could send you those ads in POP3 too... I think

or was it SMTP

• תגובות 686
  • צפיות 42.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

SMTP זה שרת דואר יוצא

POP3 זה שרת דואר נכנס

ולא יהיה להם POP3 אף פעם לפי דעתי כל הקטע שלהם זה הממשק...

פורסם

הם כבר הודיעו שבעתיד הם יוסיפו גישה דרך POP3. ואם אני זוכר נכון, הם אמרו שיכול להיות שהם יגבו תשלום על זה, וזה עונה על סוגיית הפרסומות האובדות.

פורסם

נוכלים! ידעתי שיגיע היום הזה שהם יתחילו להיות ממוסחרים.. לא הספיק להם הכניסה לרחוב "וול" ! >:(

כדרך אגב, לא יודע אם כבר הזכירו את זה בתארד או עוד לא

כל התוכנות ופלאגים למינהם שמתחברים לשרת של GMAIL ובודקים אם יש הודעות - לא חוקיות יותר!

גוגל הכריזה שהיא לא נותנת אישור לכל סוג של התעסקות עם הקודים שלה

אז אסור להזכיר בHWZONE את כל הפלגים של פיירפוקס ואת ה gmail no***r ;D ;D ;D

פורסם

כל עוד זה משהו רשמי של גוגל, אני לא רואה שום סיבה לקרוא לו לא חוקי. אם הם היו רוצים לאסור על עצמם לפתח תוכנות שמתעסקות עם השרתים שלהם ( ::)), הם לפחות היו מבטלים את האפשרות להורדת התוכנות האלה מהאתר שלהם...

Gmail Notifier חוקי לחלוטין.

תוכנות אחרות שפותחו באופן עצמאי - לא.

פורסם

נכון הטעות היתה שלי, לא התכוונתי ל GMAIL NOTIFIER אלא ל POP GOES THE GMAIL (טעות בהקלדה, הכוונה היתה נכונה ;D)

Anarky - הלינק שבור ::) ::) ::)

פורסם

מוזר

הלינק עובד אצלי...

בכול אופן:

What is the Gmail Notifier?

Answer return to Help Center 

The Gmail Notifier is a downloadable Windows application that alerts you when you have new Gmail messages. After you download the Notifier, an icon appears in your system tray to let you know if you have unread Gmail messages, without your having to open a browser.

When you install the Notifier, you will be able to:

automatically check for new messages every two minutes

see a snippet of text from up to 30 unread messages

select a sound to indicate when you have new mail

make Gmail your default email application

To use the Gmail Notifier, you need Windows 2000, Windows XP, or a more recent version of Windows.

The Notifier is not compatible with Macintosh or Linux systems at this time, but we look forward to offering support for more operating systems in the future.

If you an idea for improving the Notifier, please click the 'Contact Us' link in the Gmail Help Center and send us your idea using the suggestions form. But before you do, please check out some of the things we're already working on. If you are having problems with the Notifier, please check our known bugs list before contacting us.

פורסם

נו תיקנתי את עצמי, זה ברור שהם לא יחליטו שהתוכנה הרשמית שלהם לא חוקית

הכוונה היתה לכל התוכנות הלא רישמיות שסתם מחטטות להם בקודים

אם לא הייתם כאלה קטנוניים ונטפלים למילה קטנה שרשמתי, והייתם קוראים "גוגל הכריזה שהיא לא נותנת אישור לכל סוג של התעסקות עם הקודים שלה"

הייתם מבינים לבד למה אני מתכוון >:(

בכל מקרה כל התוכנות בסגנון gmail notifier לדוגמא ה"Pop Goes The Email" שהיתה כל כך פופולרית, כל אלה כבר לא חוקיים ::)

פורסם

אני ישמח לקבל...

עדיין אין לי.

פורסם

הלינק עדיין עובד, אתה יכול להרשם  :). אם לא אז תכתוב את הדואר שלך אני אשלח

עריכה:נו טוב יש לי עוד 5 אני אשלח לך לינק חדש לפרטי תהנה :xyxthumbs:

פורסם

עד שלא תהיה אפשרות ליצור רשימות הפצה( Distribution lists ) בGMAIL השירות הזה די לקוי.

:(

פורסם

מישהו יכול בבקשה לשלוח לי לינק להרשמה ? please.gif

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים