פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים לי יש כבר כמה חודשים avinoam@gmail.com - קצר קליט וסקסי.אני אבדוק אם יש לי הזמנות ואם יש אז אני אחלק פה כמה.. בהתחלה מכרתי ת'הזמנות והאמת שעשיתי כמה דילים טובים.
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים ציטוט של: Vatos-Locos ב היום בשעה 11:04:56הגוגל חוץ מהנפח ההיסטרי אין לו שום יתרון, הממשק שלו גם לא נוח ולא נעים לעין כמו הגוגלאמממ לא לא הבנתי את המשפט :-\ובאיזה פלגאין מדובר?הכוונה היתה לוואלה מייל, חוץ מהנפח ההיסטרי (1 גיגה) אין לו שום יתרוןהממשק דואר (הסביבת עבודה) לא נוח ולא נעים לעין כמו הגימייל
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים me me me I want too שמישהו ישלח לי הזמנה אגב, אם כבר עושים השוואות - מה עדיף, Spymac או Gmail?
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים לא התנסיתי ב-GMAIL, אבל יש לי ספיימק כבר חודשיים בערך. בהתחלה הוא היה מחורבן למהדרין, והשרת שלו היה נופל כל הזמן. שבוע שעבר הם הכניסו שיפורים משמעותיים - ממשק ממש נוח, קלנדר שיכול להסתנכרן עם אאוטלוק ועוד כל מיני פיצ'רים קטנים.סה"כ - מומלץ
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מי שרוצה אז פירסמתי בTRADE ZONE בכללי שם........ אני מוכר מי שרוצהואני יכול להתגמש במחיר!
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים המממ...אני גם רוצה Gmail :-[ :-[ :'(מישהו יכול לשלוח לי הזמנה: Snoop2k4@hotmail.comתודה מראש.
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מי שרוצה אז פירסמתי בTRADE ZONE בכללי שם........ אני מוכר מי שרוצהואני יכול להתגמש במחיר!אני מוסיף 4 דולר ומקבל אימייל 2 ג'יגה אצל יאהו (האימייל הכי טוב)בכל מקרה, גם אני אשמח לקבל הזמנה אם משהו רוצה לתת לי ;Dalexpr12@yahoo.com
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מי שרוצה אז פירסמתי בTRADE ZONE בכללי שם........ אני מוכר מי שרוצהואני יכול להתגמש במחיר!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח75 שקל??????נותנים חינם בwww.gmailforums.comכל מי שמבקש תוך מקסימום 48 שעות מקבל הזמנה, אני אישית גם מחלק הזמנות כל פעם שיש ליכל הקטע זה להרחיב את הקהילה לא לעשות ביזנס על מתנות שאתה מקבל...
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מי שרוצה אז פירסמתי בTRADE ZONE בכללי שם........ אני מוכר מי שרוצה ואני יכול להתגמש במחיר! חחח! מי בדיוק ישלם לך על דבר כזה? ;D רוצה כסף?? לך לעבוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.