פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים לא ברור...זה עובד לפי כמה שאתה משתמש בחשבון (כנראה)אבל גם אז זה רנדומלי אז אנחנו לא באמת יודעים
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים לפי דעתי הם עושים מן סבבים כאלהיום אחד הסתכלתי ראיתי 3 ואיזה שעה אחריי זה ראיתי 6
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים יש לי ג'ימייל כבר דיי הרבה זמן ולא קיבלתי הזמנות, מתי אני אמור לקבל?הייתי בטוח שנותנים רק למשתמשים ותיקים שיש להם הרבה זמן והם ממש פעילים עם הדואר שלהם. אבל אני קיבלתי כבר יום אחרי שפתחתי את החשבון, ובלי ששלחתי או קיבלתי דואר בכלל. זה מוזר שלא קיבלת.מישהו יודע באמת לפי מה הם נותנים?
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים וואלה אין לי כלום בתיבה אחירק 20 הודעות ספאםאני אמור לקבל הודעה ממך? מה אני אמור לראות בדיוק...יואו מאיפה הגיע כל ה GMAIL, אני לא מבין בזה כלוםיניב
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים מתוך עמוד 12 של הדיון הזה:זה לא קשור.אני מכיר אנשים שעשו כ"כ הרבה שימוש בחשבון שלהם ולא קיבלו שום הזמנה, ואנשים שעל הפעם הראשונה שהם עשו login כבר היו להם 6 הזמנות בחשבון.(דרך אגב, שניהם מהאתר פה והם יכולים להעיד בעצמם אם הם רוצים...)הזמנות מקבלים לפי הגרלה ככל הנראה.
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים גם לי נשאר עוד 2 הזמנותכול מי שרוצה מוזמן לשלוח לי מיילdeklony@gmail.comואני מש מרוצה מהממשק של גוגל הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טוב משל ואללה...
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים חברה אני רוצה גם אחת בבקשהאם למישהו יש פנויה אנא שילחו ל:mcat@walla.co.il
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.