פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים אני יודע שאפשר לעשות את זהלי יש ככה 2 חשבונות ולכל אחדיש 6 הזמנות (וזה אחרי ששלחתי כבר איזה 8 הזמנות בערך)אני אישית קיבלתי 2 הזמנות כאן בפורום,אבל זה לא כזה ביג דיל...אני עושה ככה,אם מישהו מבקש אני ישר מגיב שאני מביא לו ואזאחרי 2 דקות שולח לו ועורך את ההודעה שליואז אין מצב שעוד מישהו ישלח לו כי הוא כבר (*אמור*)לראות את ההודעה שלי ואז הוא לא ישלחיש מבין?
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים ניראה לי שככה גוגל מנסים להפיץ את הג'י מייל באופן בלתי רשמיבסופו של דבר לכל העולם יהיה בלי שהם בכלל פירסמו שהשירות נפתח לקהל הרחבloldunno, nanu roitman has invited you to open a Google mail account
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים לה עזוב יש לי כבר 3 שאני לא משתמש בהם ולכל אחד יש איזה 6 הזמנותניראה לי שגם גיימר עלו על הרעיוןhttp://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=499133גם להם יש תראד "שלח לי ג'י מייל"
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים מה שמעצבן זה שאי אפשר לשים קו תחתון (_) בשם משתמש....ככה הMOR_SHO שלי הפך להיות סתם MORSHO....בכל מקרה, אם נועם צודק ובעתיד יהיה POP3 בגוגל, מעניין אם הם יתחילו לשלוח פרסומות שלהם לתיבה...וכולכם מדברים על התביעה שמפריעה להם לפתוח את התיבות לקהל החופשי, לא מפריע לכם סיבת התביעה?
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים התביעה בקשר לפרטיות והפרסומת שהם נותנים לנו,נכון?תמורת ג'יגה של אימייל,אני מסכים לקבל פרסומות שגםככה הייתי מקבל בהוטמייל,לא?וחסר להם שלא יהיה pop3,זה דפוק ממש בלי זהונקודה לא רואים כמעט, זה לא בולט כמו קו תחתון
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים גם אני רוצה GMAIL!!! אני רוצה לראות איך זה משהו בקשה לצור איתי קשר: TalCohen88@Walla.co.il או באיסי: 270710319 או בפרטי תודה למוסרים
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים שלח לי אימייל ל ballerum@gmail.com או שתפרסם פםה תאימייל שלך ואני אשלח לך הזמנה
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים יניב, שלחתי לך, אבל הוא עשה לי קצת בעיות אז תגיד לי אם באמת קיבלת, ואם כן, תערוך את ההודעה הקודמת כדי שלא תקבל עוד הזמנות (לא שיש מחסור, כמו שזה נראה).
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים לא רוצה נקודה... רוצה קו תחתון!התביעה על זה שיש להם תוכנה שסורקת לך את כל המיילים שאתה מקבל וכל המיילים שאתה שולח ומחפשת באיזה נושאים אתה מתעניין כדי לשלוח לך עליהם פרסומות...הקטע שהפרסומות אמורות להיות בצד של הדף של התיבה, אם יהיה POP3 לא תיכנס לאתר ואני מאמין שהפרסומות יעברו להיות מיילים של פרסומות שתקבל מגוגל.... SPAM
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים לא יודע, לי אפילו אין באנרים בג'י מייל, ובאמת המסך נראה נורא ריק. וחוץ מזה, זה לא כאילו מישהו קורא לך את המייל, זאת תוכנה שלפי זה מארגנת לך את הבאנרים (אם יהיו). לא שזה כל כך קשה לקרוא לך את המייל ואפשר לעשות את זה גם ביאהו! ואפילו בPOP3.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.