פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים גם אני אשמח לקבל הזמנה אם למישהו יש אחת מיותרת.... alex_gluzberg@walla.co.il תודה מראש!
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים לכל אלה עם עודף ההזמנות אני מזמין אתכם לתרום הזמנה אחת בשביליiakovl@walla.co.il
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים לכל אלה עם עודף ההזמנות אני מזמין אתכם לתרום הזמנה אחת בשביליiakovl@walla.co.ilתתחדש...
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים נראה לי שאין בן אדם בפורום בלי ג'י מייל עכשיו...הספיק בן אדם אחד שפתח את הדיון בשביל שלכלהעולם ואחותו יהיהלמה גוגל לא פשוט פותחים את זה להרשמה וזהו?
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים אם למישהו נשארה הזמנה אשמח אם הוא ישלח לי אחת ל:morph@012.net.ilתודה מראש
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים אני אביא לךחכה 2 דקותעריכה:טוב הבאתי לךאיכשהו היו לי 3 הזמנות בחשבון שלא פעיל בכללועכשיו שוב יש לי בו 6לך תבין...
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים חחח יש לך כבר אבל!טוב נו אין לי מה לעשות עם ההזמנות גם ככהאני אביא לך עוד 2 דקות ברטון
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים כרגע בזבזת לי חצי דקה מהחיים אתה לא מרגיש רע עם עצמך? CUZ U SHOULD! ואולי הזמנה טוב נו לא באמת אכפת לי, אני אפילו לא בטוח אם זה הספיק לשלוח או לא מקסימום תפתח לעצמך עוד חשבון
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים כל העניין עם זה שאנשים שמים כאן את המייל שלהם ורוצים שנשלח להם הזמנות הוא לא כזה רעיון טוב, כי אני בטוח שאיזה כמה קיבלו 2 וגם 3 הזמנות, אז נראה לי לשלוח לפרטי הרבה יותר טוב. בקשר לכמות הזמנות שגוגל נותנים, נראה לי שאפשר פשוט לפתוח לעצמך עוד חשבונות עם ההזמנות שאתה מקבל כי בכל מקרה אחרי יומיים תקבל 6 הזמנות בכל חשבון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.